UFC-ster Khabib biedt Jake Paul gevecht aan! 'Deur staat open' Nieuws
Nieuws

UFC-ster Khabib biedt Jake Paul gevecht aan! 'Deur staat open'

UFC-ster Khabib biedt Jake Paul gevecht aan! 'Deur staat open'

Khabib Nurmagomedov heeft Jake Paul de kans geboden om te vechten in zijn EFC FC MMA-organisatie. De YouTuber Paul die bokser is geworden, overweegt momenteel een overstap naar MMA na zijn brute KO op voormalig UFC-kampioen weltergewicht Tyron Woodley.

Paul tweette UFC-baas Dana White dat hij wel tegen Conor McGregor wilde knokken, wat leidde tot een aanbod van Eagle FC-chef Khabib.

Grote namen

In reactie op de tweet van Paul schreef Khabib: ,,De deuren van Eagle Fight Club staan ​​altijd open voor jou en je team." Sinds hij met pensioen ging bij de UFC in oktober 2020, heeft Khabib zijn inspanningen gericht op het vergroten van zijn in Rusland gevestigde organisatie.

Khabib heeft een groot aantal ex-UFC-vechters gecontracteerd, waaronder voormalig lichtgewicht titeluitdager en licht-zwaargewicht kampioen Rashad Evans. Eagle Fighting Championship organiseert deze week vrijdag zijn eerste Amerikaanse show in Miami.

Een gevecht tussen kickbokskampioen Tyrone Spong en MMA-veteraan Sergei Kharitonov dient als headliner. Het evenement is gratis te zien, het eninge wat de vechtfans hoeven te doen is de FLX-App in de de store van APPLE of Android te downloaden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws