UFC-ster Khabib bezoekt Ziyech en het Marokkaans voetbalelftal Nieuws
Nieuws

UFC-ster Khabib bezoekt Ziyech en het Marokkaans voetbalelftal

UFC-ster Khabib bezoekt Ziyech en het Marokkaans voetbalelftal

Khabib Nurmagomedov voormalig UFC kampioen, heeft vandaag de Atlas Lions bezocht in hun residentie in Doha.

De wereldkampioen profiteerde van zijn verblijf in Qatar om zijn niet-aflatende steun en bewondering uit te drukken voor de glorieuze reis van het Marokkaanse nationale team tijdens dit wereldkampioenschap. Marokko is een van de grootste verrassingen van het WK in Qatar.

Groot Marokko fan

Een reis die deze competitie een andere dimensie gaf, die van de opkomst van voetbal naar andere bemoedigende waarden, zoals de hoop van jonge mensen. Khabib zelf een groot voetballiefhebber ontmoette de ster spelers zoals Hakim Ziyech en stak deze een hart onder de riem.

Khabib die op uitnodiging in Doha is om de WK bij te wonen heeft alle wedstrijden van de leeuwen gevolgd en is trots op alle prestaties van het Marokkaanse team. Khabib woonde alle Lions-wedstrijden van dit WK bij, inclusief de halve finale met Frankrijk. Ook sprak hij zijn teleurstelling uit over de uitkomst van deze wedstrijd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws