UFC Ster Conor McGregor toegang tot sportschool geweigerd – Vechtsport Info
Home / Nieuws / UFC Ster Conor McGregor toegang tot sportschool geweigerd

UFC Ster Conor McGregor toegang tot sportschool geweigerd

UFC Ster Conor McGregor door sportschool eigenaar geweigerd

Het zal hem niet veel overkomen dat hij geweigerd wordt bij een sportschool, UFC ster Conor McGregor. Toch gebeurde het.

Hij mag dan de beroemdste MMA-vechter ter wereld zijn, de Ierse Conor McGregor, maar naar verluidt werd hem de toegang tot een Italiaanse sportschool geweigerd, zo meld Città della Spezia. De Ier is op vakantie en zocht een plek om te trainen.

Geen plaats

McGregor en zijn gezin besloten wat tijd door te brengen in La Spezia, en een sportschool trok zijn aandacht. Echter had deze geen plaats voor de UFC kampioen. “Hij kwam de deur binnen en vroeg me om mijn sportschool een week te gebruiken”, vertelde Luca Riccardi, de Round Zero Gym-eigenaar, aan Città della Spezia.

“Ik keek naar de ingeschreven studenten en zag dat ik geen plaats voor hem heb. Ik moest iemand naar huis sturen, maar dat zijn de mensen die mijn rekeningen betalen, dus ik zei zachtjes dat ik hem niet kon toelaten in de gym. “

Samen trainen

Riccardi vertelde later aan zijn zoon Leonardo wat er met McGregor was gebeurd. “Hij vertelde me dat ik gek was”, zegt Riccardi. Conor McGregor en zijn gevolg kwamen de volgende dag terug en Riccardi besloot het toe te laten na eerst met zijn leerlingen te hebben gesproken. Deze vonden het geen probleem.

Riccardi, van oorsprong een bokscoach, zei dat McGregor erg aardig en bescheiden was en hem vroeg samen te trainen. “Hij warmde op en vroeg me om samen te trainen. Ik schaamde me niet, ik ben een coach, dus ik behandelde hem op dezelfde manier als elke andere student. Ik heb hem zelfs een paar adviezen gegeven, omdat hij bereid is tegen Manny Pacquiao te vechten. “

Bekijk ook

Vechtbaas: Alvarez (37) vs. De la Hoya (48) ‘reële mogelijkheid’

Eddie Alvarez vs. Oscar de la Hoya is “een reële mogelijkheid”, bevestigt ONE Championship baas ...

Jonge Marokkaanse boksers spoorloos verdwenen in Polen

Het is eerder voorgekomen dat Marokkaanse atleten een reis naar Polen gebruikte om in Europa een verblijf te zoeken.

Sportscholen nog steeds niet open na versoepelen maatregelen

De sport blijft voorlopig het haasje, wanneer hier verlichting komt is niet duidelijk.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page