UFC Ster Conor McGregor toegang tot sportschool geweigerd Nieuws
Nieuws

UFC Ster Conor McGregor toegang tot sportschool geweigerd

UFC Ster Conor McGregor toegang tot sportschool geweigerd
UFC Ster Conor McGregor toegang tot sportschool geweigerd

Het zal hem niet veel overkomen dat hij geweigerd wordt bij een sportschool, UFC ster Conor McGregor. Toch gebeurde het.

Hij mag dan de beroemdste MMA-vechter ter wereld zijn, de Ierse Conor McGregor, maar naar verluidt werd hem de toegang tot een Italiaanse sportschool geweigerd, zo meld Città della Spezia. De Ier is op vakantie en zocht een plek om te trainen.

Geen plaats

McGregor en zijn gezin besloten wat tijd door te brengen in La Spezia, en een sportschool trok zijn aandacht. Echter had deze geen plaats voor de UFC kampioen. "Hij kwam de deur binnen en vroeg me om mijn sportschool een week te gebruiken", vertelde Luca Riccardi, de Round Zero Gym-eigenaar, aan Città della Spezia.

“Ik keek naar de ingeschreven studenten en zag dat ik geen plaats voor hem heb. Ik moest iemand naar huis sturen, maar dat zijn de mensen die mijn rekeningen betalen, dus ik zei zachtjes dat ik hem niet kon toelaten in de gym. "

Samen trainen

Riccardi vertelde later aan zijn zoon Leonardo wat er met McGregor was gebeurd. “Hij vertelde me dat ik gek was”, zegt Riccardi. Conor McGregor en zijn gevolg kwamen de volgende dag terug en Riccardi besloot het toe te laten na eerst met zijn leerlingen te hebben gesproken. Deze vonden het geen probleem.

Riccardi, van oorsprong een bokscoach, zei dat McGregor erg aardig en bescheiden was en hem vroeg samen te trainen. "Hij warmde op en vroeg me om samen te trainen. Ik schaamde me niet, ik ben een coach, dus ik behandelde hem op dezelfde manier als elke andere student. Ik heb hem zelfs een paar adviezen gegeven, omdat hij bereid is tegen Manny Pacquiao te vechten. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws