UFC-ster Conor McGregor heeft grote verrassing voor zijn fans Nieuws
Nieuws

UFC-ster Conor McGregor heeft grote verrassing voor zijn fans

UFC-ster Conor McGregor heeft grote verrassing voor zijn fans

Conor McGregor heeft bevestigd dat de vierdelige Netflix-documentaireserie over zijn leven rond Kerstmis zal verschijnen. De Ier is momenteel aan het herstellen van het gebroken been dat hij opliep tegen Dustin Poirier.

De Ierse UFC-superster, die momenteel herstellende is van het gebroken been dat hij opliep tijdens zijn verlies tegen Dustin Poirier in juli, had eerder onthuld dat hij de hoofdrol zou spelen in een komende documentaire.

,,Mijn vierdelige Netflix-documentaireserie die binnenkort verschijnt, bevat de hele reis na mijn eerste docu, ook achter de schermen", zegt McGregor die een ludieke titel voor de serie heeft bedacht. ,,Ik ga het 'Mad Mac's: Fury Road' noemen."

Lekker rellen

Ondanks de blessure aan zijn been, maakt Notorious nog steeds veel publieke optredens en haalt hij de krantenkoppen. Zo raakte de Ier eerder deze week betrokken bij een rel met rapper Machine Gun Kelly, die maar net ontsnapte aan een tik van de Ier.

,,Ik vecht zeker niet tegen kleine witte Vanilla Ice-rappers. Ik ken de man niet eens. Ik weet niets over hem, behalve dat hij de vriend van Megan Fox is", zei McGregor tegen de pers over Machine Gun Kelly. Naar verluidt is de zaak inmiddels gesust mede door bemoeienis van UFC-Baas Dana White.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws