? UFC-ster Conor McGregor duikt op bij start Tour de France Nieuws
Nieuws

? UFC-ster Conor McGregor duikt op bij start Tour de France

? UFC-ster Conor McGregor duikt op bij start Tour de France
? UFC-ster Conor McGregor duikt op bij start Tour de France

Dat voormalig UFC kampioen Conor McGregor van veel sporten houdt is bekend. Zaterdag dook hij zowaar op bij de start van de Tour de France.

"Het is een hele eer hier te zijn," zegt McGregor in een video. Er doet ook een landgenoot van de Ier McGregor mee aan de tour. Echter kon Sam Bennett niet de winst halen vandaag in de eerste etappe.

McGregor duikt wel vaker op bij sport events waar hij niet altijd kan blijven zitten. Zo houden Bellator MMA fans hun hart nu al vast voor het komende Bellator Dublin event. De laatste keer dat McGregor daar aanwezig was liep het op een flinke schermutseling uit.

De zee over fietsen

Overigens traint McGregor samen met Prinses Charlene van Monaco voor een stevige fiets tocht over het water. 12 September steekt "The Notorious" de wateren over tussen Corsica en Monaco voor "The Crossing". Een tochtje van maar liefst 180KM.

Of McGregor inspiratie kwam opdoen bij de toer lijkt niet waarschijnlijk. Dat hij de aandacht trok van de internationale pers was duidelijk. Die zwermden als vliegen om hem heen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws