Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Bellator vechter stuurt Conor McGregor dreigende boodschap

Bellator vechter stuurt Conor McGregor dreigende boodschap

Patricky Freire van Bellator MMA stuurt een waarschuwing naar Conor McGregor. Pas op want deze keer ben ik je voor.

Conor McGregor sprong in 2017 uit de kooi bij Bellator 187 en veroorzaakte flink wat chaos. Terwijl hij de overwinning van de mede Ier Charlie Ward op John Redmond vierde.

Op 3 oktober vecht Freire in Dublin, Ierland tegen Ierse Peter Queally, die toevallig ook de trainingspartner van Conor McGregor is bij SBG Ireland. Nu Bellator Dublin snel nadert, is Patricky Freire zich bewust van het feit dat Conor McGregor aanwezig zou kunnen zijn op de show van 3 oktober.

Spanning alom

Ongetwijfeld zal McGregor zijn teamgenoot Queally steunen in zijn confrontatie met Freire. Maar Freire waarschuwt Conor McGregor. ‘Ik weet dat Conor op de eerste rij zal zitten, net als de vorige keer. Dat motiveert me meer,” zegt Freire.

“Als ik dit gevecht win, heb ik een verrassing gepland voor McGregor. Er is wat onmin tussen mij en Peter sinds de staredown in New York. Het werd een beetje wild tijdens de persconferentie. “

Ik begon met dreigen

“In feite was ik degene die ermee begon. Ik viel de SBG-jongens aan. Het event die in oktober zal plaatsvinden, is Pitbull Brothers vs. SBG. Een van die SBG-jongens, James Gallagher, hij praat te veel. ”

Freire steekt niet onder stoelen of banken dat hij niet bang is voor een confrontatie met McGregor en diens vrienden. Dat beloofd 3 oktober dus spannend te worden. Of het McGregor wat uitmaakt valt te bezien.

Bekijk ook

‘Ik leef alleen nog voor mezelf’: UFC-ster Khabib is klaar

Khabib Nurmagomedov spreekt vrijuit voor hoe zijn leven zal veranderen nu hij met pensioen is ...

Regball: Worstel-basketballen op z’n Russisch (video)

Nog nooit van Regball gehoord een combinatie van Basketbal en worstelen, dan heb je wat ...

GLORY zoekt tegenstander voor kampioen Rico Verhoeven

Rico Verhoeven is nog steeds ongeslagen als kampioen bij GLORY Kickboxing. Velen hebben getracht de ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page