Bellator vechter stuurt Conor McGregor dreigende boodschap MMA Nieuws
MMA Nieuws

Bellator vechter stuurt Conor McGregor dreigende boodschap

Bellator vechter stuurt Conor McGregor dreigende boodschap
Bellator vechter stuurt Conor McGregor dreigende boodschap

Patricky Freire van Bellator MMA stuurt een waarschuwing naar Conor McGregor. Pas op want deze keer ben ik je voor.

Conor McGregor sprong in 2017 uit de kooi bij Bellator 187 en veroorzaakte flink wat chaos. Terwijl hij de overwinning van de mede Ier Charlie Ward op John Redmond vierde.

Op 3 oktober vecht Freire in Dublin, Ierland tegen Ierse Peter Queally, die toevallig ook de trainingspartner van Conor McGregor is bij SBG Ireland. Nu Bellator Dublin snel nadert, is Patricky Freire zich bewust van het feit dat Conor McGregor aanwezig zou kunnen zijn op de show van 3 oktober.

Spanning alom

Ongetwijfeld zal McGregor zijn teamgenoot Queally steunen in zijn confrontatie met Freire. Maar Freire waarschuwt Conor McGregor. 'Ik weet dat Conor op de eerste rij zal zitten, net als de vorige keer. Dat motiveert me meer," zegt Freire.

"Als ik dit gevecht win, heb ik een verrassing gepland voor McGregor. Er is wat onmin tussen mij en Peter sinds de staredown in New York. Het werd een beetje wild tijdens de persconferentie. "

Ik begon met dreigen

"In feite was ik degene die ermee begon. Ik viel de SBG-jongens aan. Het event die in oktober zal plaatsvinden, is Pitbull Brothers vs. SBG. Een van die SBG-jongens, James Gallagher, hij praat te veel. ”

Freire steekt niet onder stoelen of banken dat hij niet bang is voor een confrontatie met McGregor en diens vrienden. Dat beloofd 3 oktober dus spannend te worden. Of het McGregor wat uitmaakt valt te bezien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws