UFC-ster Cody Garbrandt slaags met Rus tijdens live Podcast! 'Geen liefde' Nieuws
Nieuws

UFC-ster Cody Garbrandt slaags met Rus tijdens live Podcast! 'Geen liefde'

UFC-ster Cody Garbrandt slaags met Rus tijdens live Podcast! 'Geen liefde'

Cody Garbrandt voormalig UFC bantamgewicht raakte onlangs slaags in een vechtpartij terwijl gast in in een Russische podcast was.

UFC-ster Garbrandt promootte de kwartfinale van de Absolute Championship Akhmat's (ACA) vedergewicht Grand Prix tussen Bibert Tumenov en voormalig PFL-toernooi kampioen Lance Palmer. In een clip die is geüpload naar sociale-mediaplatforms, is Tumenov te zien terwijl hij tegenover Garbrandt op een aparte bank zit met twee bemiddelaars ertussen. Tumenov barstte uit door iets dat Garbrandt zei en probeerde bij Garbrandt wiens bijnaam 'No Love' (Geen liefde) is te komen.

Toen Toemenov opstond uit zijn stoel, reageerde Garbrandt door op te springen om de uitdaging aan te gaan. De twee werden onmiddellijk tegengehouden door de bemiddelaars voordat ze fysiek contact maakten. Maar er vielen wel wat klappen wellicht onbedoeld. De rest van het productieteam en anderen op de set deden ook mee om de woedende vechters tegen te houden.

Het is onduidelijk wat Cody Garbrandt tegen Bibert Tumenov heeft gezegd om een gewelddadige reactie te rechtvaardigen, maar de hele clip online staat vol met piepjes voor alle krachttermen die tijdens de gespannen woordenwisseling werden gegooid.

Wat doet Cody Garbrandt in Rusland?

Garbrandt is in Rusland om Palmer te steunen in de komende kwartfinales van ACA's Featherweight Grand Prix. Palmer won eerder de PFL-vedergewichtkampioenschappen van 2018 en 2019 en gaat dit jaar voor het eerst vechten.

Het markeert ook het debuut van Palmer in ACA, een promotie waar zijn tegenstander Tumenov veel meer bekend mee is, nadat hij zes keer eerder daar heeft gevochten. De twee vedergewichten zouden elkaar vorige maand ontmoeten op ACA 161, maar het gevecht werd verplaatst naar ACA 162. Garbrandt en Palmer zijn beiden geboren in Ohio met een NCAA-worstelachtergrond en hebben al meer dan 10 jaar samen getraind bij sportscholen als Team Alpha Male en Xtreme Couture.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws