UFC kijken voortaan via Discovery+ in Nederland Nieuws
Nieuws

UFC kijken voortaan via Discovery+ in Nederland

UFC kijken voortaan via Discovery+ in Nederland

Discovery+ gaat in Nederland de UFC evenementen uitzenden. Hiermee neemt de organisatie het stokje over van Talpa.

Gisteren meldde onze redactie al dat er een verandering aan zat te komen voor de UFC uitzendingen. Vandaag werd officieel bekend dat Discovery+ de UFC uitzendingen gaat verzorgen in ons land.

Gijs Poortman, Head of Discovery Sports Nederland: ,,Met de aankoop van de rechten om UFC op discovery+ uit te zenden, breiden we ons toch al brede sportaanbod nog verder uit met de meest premium vechtsport." De uitzendingen worden voorzien van Nederlands commentaar door Sander Schrik. Voor de liefhebber is op discovery+ ook het Amerikaanse commentaar beschikbaar.

Betaald kijken

De eerste uitzending: UFC FIGHT NIGHT: KATTAR vs CHIKADZE, is in de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 januari 2022 en is live te zien. Discovery+ pakt het breder aan dan Talpa en komt met een wekelijkse voorbeschouwing (Eurosport 1). Analyses en achtergronden komen van Marloes Coenen voormalige MMA-kampioen samen met Nesim El Ahmadi.

Bij Talpa was het kijken naar de UFC evenementen gratis, om bij Discovery+ te kijken is en betaald abonnement vereist. Een discovery+ Sports abonnement is € 5,99 per maand of € 59,99 per jaar. Voor de UFC fans die snel reageren is het eerste jaar voor maar €29,99, als je een abonnement afsluit voor 20 februari 2022.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws