Gratis UFC kijken voorbij! 'Pech voor NL-fans' Nieuws
Nieuws

Gratis UFC kijken voorbij! 'Pech voor NL-fans'

Gratis UFC kijken voorbij! 'Pech voor NL-fans'

Een grote tegenvaller voor de Nederlandse UFC fans, het gratis kijken is voorbij. Talpa die de uitzendingen verzorgde is per 31-12-2021 gestopt. De fans kunnen via Eurosport UFC kijken tegen betaling.

Er gingen al geruime tijd geruchten dat het voorbij zou zijn met het gratis kijken (via SBS9 en KIJK.nl). Diverse bronnen melden onze redactie al eerder dat de uitzendingen achter een betaalmuur bij Eurosport te zien zullen zijn. Navraag bij Talpa leert dat er nog wel een voorstel was gedaan.

Gratis UFC kijken over

Een van de hoofdredenen is dat de UFC evenementen uitgezonden werden op lineaire televisie. ,,Dat doen wij al een tijdje niet meer, dus voor ons was dit geen optie. De uitzendingen op SBS9 waren puur als back-up voor eventuele technische verstoringen", aldus een woordvoerder van Talpa.

Voor de Nederlandse fans die gratis konden kijken is dit vervelend nieuws. Op de site van Eurosport is te zien dat het eerste UFC evenement op 16 januari wordt uitgezonden starttijd 01:00 uur in de nacht van zaterdag op zondag. Fans kunnen een jaar of maand abonnement afsluiten via Discovery+.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws