UFC-Kampioen weigert te vechten! 'Teveel gedoe' Nieuws
Nieuws

UFC-Kampioen weigert te vechten! 'Teveel gedoe'

UFC-Kampioen weigert te vechten! 'Teveel gedoe'

Aljamain Sterling heeft onthuld dat hij mogelijk pas in juni 2023 terugkeert naar de Octagon na zijn overwinning op UFC 280 vorige maand. Sterling weigert eerder te vechten door al het gedoe rondom een trainingskamp en meer.

Een paar weken terug op UFC 280 heeft Aljamain Sterling een statement gemaakt. Hij versloeg TJ Dillashaw, en hoewel hij dat deed dankzij een schouderblessure bij Dillashaw, voerde Sterling zijn deel van de opdracht perfect uit. Na afloop werd er begrijpelijkerwijs veel gespeculeerd over zijn toekomst.

Sommigen zeiden dat hij Henry Cejudo als volgende zou moeten ontmoeten, terwijl anderen denken dat Sean O'Malley een kans heeft verdiend. Er was hoe dan ook geen definitief antwoord, maar in een recent interview heeft Sterling een update gegeven over zijn volgende zet.

Teveel gedoe

"Ik heb niet eens met de UFC gesproken en ik heb niet de wens, noch de motivatie om nog zo'n trainingskamp te doorlopen…", zei Sterling. "Dus als ze me zouden proberen te verleiden om eerder vroeger dan later terug te komen, zal het mijn tijd waard moeten zijn."

"Meestal vecht een kampioen meestal één keer per jaar, als ze geluk hebben. Twee keer is ideaal, wat ik al deed, en als ik een pauze wil nemen, denk ik dat ik die pauze heb verdiend. Ik heb gewoon wat meer tijd nodig en wil ik niet vechten tot juni. Ik denk dat dat meer dan genoeg tijd is, zodat ik dingen kan opzetten en dan kan ik me alleen op het gevecht concentreren. Dat is wat ik wil doen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws