Afrekening! Petr Yan vs Aljamain Sterling 2 op UFC 267 in oktober
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Afrekening! Petr Yan vs Aljamain Sterling 2 op UFC 267 in oktober

Afrekening! Petr Yan vs Aljamain Sterling 2 op UFC 267 in oktober

Afrekening! Petr Yan vs Aljamain Sterling 2 op UFC 267 in oktober

Aljamain Sterling en Petr Yan stonden in maart tegenover elkaar in een van de drie headliners van UFC 259. Het resultaat van hun ontmoeting betekende een onmiddellijke doorbraak in de geschiedenis van de organisatie. Aangezien de kampioen Yan werd gediskwalificeerd na een illegale knie.

De Amerikaanse atleet van Jamaicaanse afkomst werd de eerste die een titel won via diskwalificatie in de UFC. Dit resultaat maakt hun herkansing natuurlijk alleen maar een van de meest verwachte ontmoetingen van het jaar.

Afrekening

In dit verband onthulde UFC-baas Dana White gisteren dat de wedstrijd eind oktober was opgenomen in de plannen voor UFC 267. ,,Afrekening tussen rivalen Aljamain Sterling en Petr Yan staat gepland voor UFC 267 op 30 oktober op Fight Island in Abu Dhabi. Bevestigde Sterling-trainer Ray Longo aan Fighting Alerts”, meld Igor Melotto in een tweet.

UFC 267 heeft nu de onlangs uitgestelde wedstrijd tussen licht zwaargewicht kampioen Jan Blachowicz en de Braziliaanse veteraan Glover Teixeira als belangrijkste evenement. De herkansing tussen Aljamain Sterling en Petr Yan kan het co-main event van het evenement worden.

Bekijk ook

Sportscholen open tot 8 uur ’s avonds! ‘Essentiële sector’

De sluiting is niet alleen een doorn in het oog van de sportschoolhouders

VIDEO! Kickbokser (15) overlijdt tijdens toernooi

Toch werd er besloten hem door te laten vechten.

Koekje van eigen deeg! UFC’er Jon Jones flink aangepakt

Soms kom je je gelijke tegen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page