Home / Nieuws / UFC-kampioen Khabib onthult wat er gebeurt als hij Conor McGregor tegenkomt

UFC-kampioen Khabib onthult wat er gebeurt als hij Conor McGregor tegenkomt

UFC-kampioen Khabib onthult wat hij zal doen als hij Conor McGregor tegenkom

Khabib Nurmagomedov kondigde onlangs zijn pensionering bij UFC aan. Dit opende een nieuwe weg voor de lichtgewicht kampioen. Zo stapte hij in de Telecom wereld en kocht een eigen vechtsport organisatie.

Tijdens een persconferentie vandaag beantwoordde Khabib Nurmagomedov verschillende vragen. Waaronder wat zijn reactie zou zijn als hij in de nabije toekomst oog in oog zou komen te staan ​​met aartsvijand Conor McGregor.

Het slechte bloed tussen de Ier en Khabib is bij iedereen bekend. Khabib maakte nogmaals heel duidelijk dat er geen liefde is tussen hen. ,,Waarom zou ik daarover nadenken? Ik zal handelen volgens de situatie. Er zijn mensen die je gewoon niet mag, toch?” zegt Khabib.

Alles kan

,,Het is dus normaal om iemand in het leven niet aardig te vinden. De mens heeft hiermee geleefd en zal dat blijven doen. Dus als ik iemand ontmoet die ik niet mag, zullen we zien. Ik zal handelen volgens het moment. “

Op de vraag of Khabib denkt dat UFC opzettelijk een situatie zou regelen waarin ze oog in oog moeten komen te staan. Zei Khabib dat het bedrijf zeker zoiets zou kunnen doen. Of dit verstandig is liet hij in het midden.

Bekijk ook

RAUW: Kickbokslegende Badr Hari op oorlogssterkte

Badr Hari lijkt harder dan ooit te werken aan een comeback. Recentelijk zei de Kicbokslegende ...

Piepjonge MMA-vechter (16) maakt imposant profdebuut (video)

Victoria “The Prodigy” Lee was zo goed als geadverteerd in haar langverwachte mixed martial arts-debuut ...

Boze kickboks fans steunen verslagen vechter, beslissing onterecht?

Illias Ennahachi prolongeerde vandaag in Singapore zijn ONE Championship vlieggewicht titel kickboksen. De Nederlands-Marokkaanse vechter ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page