UFC-kampioen Jon Jones accepteert uitdaging Mike Tyson Nieuws
Nieuws

UFC-kampioen Jon Jones accepteert uitdaging Mike Tyson

UFC-kampioen Jon Jones accepteert uitdaging Mike Tyson
UFC-kampioen Jon Jones accepteert uitdaging Mike Tyson

Jon Jones heeft een reactie gegeven op wat een uitdaging lijkt te zijn van bokslegende Mike Tyson. Tyson had onlangs zijn mening gedeeld over de aanhoudende loongeschillen tussen de UFC en haar vechters.

Zondag verklaarde Mike Tyson dat als Jon Jones serieus geld wilde verdienen, hij beter kon gaan boksen. En dan ook nog eens tegen de bokslegende Mike Tyson zelf. Vanavond reageerde Jon Jones op de opmerkingen van Mike Tyson met de volgende verklaring.

"Ik luister Mike Tyson." Jones schreef op Twitter. Jon Jones zou dat later volgen met het volgende bericht aan Tyson op Instagram: "Ik zal met je in de ring stoppen als je belooft me daarna een echt gevecht in de Octagon te doen. En omdat ik je zo respecteer, beloof ik dat ik je niet zal breken. "

Dan maar ontslaan

Mike Tyson kondigde eerder dit jaar zijn intentie aan om terug te keren naar de boksring voor een aantal liefdadigheidswedstrijden. Sindsdien heeft de bokslegende een aantal angstaanjagende video's uitgebracht waarin wordt aangetoond dat hij nog steeds brute kracht bezit.

Wat Jon Jones betreft, hij vocht afgelopen februari voor het laatst waar hij een unanieme beslissing overwinning op Dominick Reyes behaalde om zijn lichte zwaargewicht titel te behouden. Naast Jones is ook Jorge Masvidal op jacht naar meer geld van de UFC. Ook hij werd teleurgesteld door de afwijzing en vroeg net als Jones zijn ontslag aan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws