UFC KAMPIOEN JON JONES: ‘Als ik ga boksen pak ik meer geld’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC KAMPIOEN JON JONES: ‘Als ik ga boksen pak ik meer geld’

UFC KAMPIOEN JON JONES: ‘Als ik ga boksen pak ik meer geld’

Jon Jones zegt dat hij meer geld zou verdienen in het boksen dan in drie UFC-gevechten samen. Jones is ontevreden met de UFC en haar vechters gages.

De spanning is hoog opgelopen tussen Jones en UFC baas Dana White. Kampioen Jones vraagt een bedrag van rond de 30 miljoen om tegen Francis Ngannou te knokken. White verklaarde Jones voor gek en zegt dat hij daar naar kan fluiten.

Zondagochtend ging Jones naar zijn sociale media om opnieuw om zijn ontslag te vragen. In een antwoord op zijn Tweet vroeg een fan aan Jones of hij zou overwegen om te gaan boksen. Waarvan de UFC-lichtgewicht zwaargewicht kampioen zegt dat hij veel geld zou verdienen.

Meer geld met boksen

UFC licht zwaargewicht kampioen Jon Jones zegt dat hij meer geld zou verdienen in een potentiële bokswedstrijd dan in zijn volgende drie UFC-gevechten samen.  “Ik zou waarschijnlijk meer verdienen in mijn eerste bokswedstrijd dan mijn volgende drie UFC-gevechten samen,” antwoordde Jones.

White en Jones mogen dan bekvechten over het geld voor een gevecht tegen Ngannou. Toch lijkt het onwaarschijnlijk dat de UFC Jones van zijn exclusieve overeenkomst zal ontslaan. Jones wordt hoogstwaarschijnlijk gedwongen onder zijn huidige contract te vechten. Beoogde tegenstanders zijn Dominick Reyes of Jan Blachowicz.

Bekijk ook

LEVENSLANG? Bekende MMA-vechter pleit schuldig aan cocaïnehandel

Door schuldig te pleiten aan die beschuldigingen, werden hem een aantal andere aanklachten vrij gescholden.

AANSTELLER: Blondje twijfelt over dichtgeslagen oog Saunders

Billy Joe Saunders leed een vernietigende nederlaag afgelopen nacht tegen de Mexicaanse bokskoning Canelo Alvarez

UFC gemist? Kijk hier de gevechten terug van afgelopen nacht

Kijk hier de UFC gevechten van afgelopen nacht terug

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page