MIKE TYSON: 'UFC Kampioen Jones wil geld verdienen, vecht dan met mij' Nieuws
Nieuws

MIKE TYSON: 'UFC Kampioen Jones wil geld verdienen, vecht dan met mij'

MIKE TYSON: 'UFC Kampioen Jones wil geld verdienen, vecht dan met mij'
MIKE TYSON: 'UFC Kampioen Jones wil geld verdienen, vecht dan met mij'

Bokslegende Mike Tyson heeft zijn mening gedeeld over de voortdurende geld discussie tussen de UFC en vechters Jon Jones en Jorge Masvidal.

Jon Jones was in gesprek voor een supergevecht met Francis Ngannou, maar die ging niet door nadat Dana White beweerde dat Jones op zoek was naar een grote zak geld. Jorge Masvidal was zoek naar een weltergewicht titelgevecht met regerend divisiekampioen Kamaru Usman voor juli.

Boksen levert meer op

Echter strandde onderhandelingen hierover om dezelfde reden dat Jones naar de hoek werd verwezen. Zowel Jones als Masvidal hebben beide onlangs verzocht om door de UFC te worden ontslagen. Dit na mislukte onderhandelingen met de organisatie van Dana White.

Mike Tyson, die in het verleden heeft verklaard dat MMA- vechters nooit zo goed zullen worden betaald als Bokers, zegt. "Luister hier eens naar, UFC is populairder dan boksen, toch? Maar een UFC-vechter zal nooit rijker zijn dan een eersteklas bokser."

Vecht met mij

"Om $ 100 miljoen te verdienen, moest Conor McGregor tegen Floyd Mayweather vechten. Jon Jones moet met me=ij vechten als hij supergeld wil verdienen. ' Stelde Mike Tyson voor.

Mike Tyson heeft een heleboel aanbiedingen voor zijn comeback gevecht. Jon Jones echter niet tot die namen zat daar niet tussen maar de boodschap is duidelijk, wil Jones echt geld verdienen dan vecht hij tegen Iron Mike.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws