UFC Kampioen Amanda Nunes trekt zich terug uit titelgevecht Nieuws
Nieuws

UFC Kampioen Amanda Nunes trekt zich terug uit titelgevecht

UFC Kampioen Amanda Nunes trekt zich terug uit titelgevecht
UFC Kampioen Amanda Nunes trekt zich terug uit titelgevecht

De geplande terugkeer van de UFC op 9 mei zal het zonder een van de topkampioenen moeten doen.

Amanda Nunes zal haar UFC vedergewicht titel niet verdedigen tegen Felicia Spencer op het geplande event, zo bevestigde haar manager, Dan Lambert, aan nieuws zender ESPN.

Nunes zegt dat de datum te vroeg was gezien de coronavirus pandemie. 'Ik denk niet dat dit het juiste moment voor mij is om te vechten', zei Nunes. 'Laat dit coronavirus voorbijgaan zodat ik in ieder geval een volledig trainingskamp kan hebben. We kunnen misschien rond juni vechten, [maar] laten we zien wat er gaat gebeuren.'

Wel of niet op 9 mei een event

Spencer vertelde ESPN dat de UFC haar had verteld dat ze klaar moet zijn voor juni, dus dat is ze van plan. Ze blijft niet op de kaart van 9 mei staan. Overigens is het onduidelijk of het event op die datum nog wel doorgaat. De UFC kondigde maandag aan tot juni al haar events te schrappen.

Nunes, is ook de UFC kampioen bantamgewicht. Lambert voegde eraan toe dat Nunes een kleine blessure had die niet volledig was genezen toen ze met haar training begon, en dat ze meer tijd nodig heeft.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws