UFC zet definitief streep door komende events - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC zet definitief streep door komende events

UFC zet definitief streep door komende events

De UFC kondigde maandagavond aan dat zij een definitieve streep zet door een aantal events

Op de website van de UFC wordt het volgende gemeld:

Vanwege de huidige staats- en provinciale beperkingen op openbare bijeenkomsten, is UFC Fight Night, oorspronkelijk gepland voor 25 april in Lincoln, geannuleerd. Fans die kaartjes voor het evenement hebben gekocht, krijgen een volledige terugbetaling op het oorspronkelijke aankooppunt. Aankopen die online of telefonisch zijn gedaan, worden automatisch terugbetaald. UFC kijkt ernaar uit om in de nabije toekomst terug te keren met een evenement.

Oklahoma City (2 mei)

Vanwege de bezorgdheid van de staat en de provincie over openbare bijeenkomsten, is de UFC Fight Night die oorspronkelijk gepland stond voor 2 mei in Oklahoma City geannuleerd. Fans die kaartjes voor het evenement hebben gekocht, krijgen een volledige terugbetaling op het oorspronkelijke aankooppunt. Aankopen die online of telefonisch zijn gedaan, worden automatisch terugbetaald. UFC kijkt ernaar uit om in de nabije toekomst terug te keren met een evenement.

Sao Paulo (9 mei)

Vanwege de sluiting van Ibirapuera Gymnasium voor de installatie van een veldhospitaal tot en met september, zal UFC 250 niet doorgaan zoals gepland in Sao Paulo. UFC kijkt ernaar uit om in de nabije toekomst terug te keren met een evenement.

San Diego (16 mei)

Vanwege de huidige staats- en provinciebeperkingen voor openbare bijeenkomsten, zal de UFC Fight Night die oorspronkelijk gepland was voor 16 mei, niet doorgaan zoals gepland in San Diego. UFC kijkt ernaar uit om in de nabije toekomst terug te keren met een evenement.

Bekijk ook

Breaking! Fury moet WBC-titel verdedigen tegen Whyte

De WBC heeft officieel opdracht gegeven

6 Vechters genoemd voor comeback McGregor (video)

Nu de Ier weer volledig mobiel is

Oud-Kampioen (42) KO’t rivaal in shock comeback

42yr old former world title holder "Big Daddy" Lucas Browne (30-3, 26 KO's) with the ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page