UFC'er en gezin overleven gruwelijk auto ongeluk Nieuws
Nieuws

UFC'er en gezin overleven gruwelijk auto ongeluk

UFC'er en gezin overleven gruwelijk auto ongeluk

Jon Dodson, UFC-veteraan heeft financiële hulp nodig nadat hij en zijn familie vrijdag betrokken waren bij een auto-ongeluk. De vechter die vrijdag met zijn gezin op weg was voor een vakantie kan het gelukkig navertellen. Ook heeft hij af moeten zeggen voor zijn gevecht op 30 juli.

Volgens Dodson's vertegenwoordiger Ricky Kottenstette van Dinami Management waren Dodson en zijn familie vrijdag betrokken bij een "ernstig" ongeval. Wat bijna hun leven koste tijdens een reis van New Mexico naar Texas.

Dodson, zijn vrouw en drie kinderen hebben verwondingen opgelopen. Vrijwel gelijk werd een GoFundMe actie opgestart om de vechter aan geld te helpen. Ook de tegenstander van Dodson, Cody Gibson die tegen hem zou vechten doneert zoveel mogelijk geld. Welke verdiend wordt met de wedstrijd die met een vervanger doorgaat.

Gelukkig overleeft

Zelf postte Dodson op Instagram een update over het ongeluk. ,,Gewoon iedereen laten weten dat we allemaal leven. Er is niemand ernstig gewond", schrijft Dodson. ,,De auto die we raakten werd achtergelaten in het midden van de snelweg. Nadat die persoon een vrachtauto had geraakt en een andere auto er ook op botste."

Het bleek dat de auto waar Dodson tegen aan botste geen waarschuwingslichten aan had. Waardoor de vechter de auto niet zag. Dodson verliet in 2020 de UFC en zou op 30 juli zijn debuut maken bij XMMA 2.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws