UFC FIGHT ISLAND UPDATE: 'Vechten op het strand in een kooi' Nieuws
Nieuws

UFC FIGHT ISLAND UPDATE: 'Vechten op het strand in een kooi'

UFC FIGHT ISLAND UPDATE: 'Vechten op het strand in een kooi'
UFC FIGHT ISLAND UPDATE: 'Vechten op het strand in een kooi'

Ook al heeft de UFC een tijdelijk huis gevonden in Jacksonville, Florida toch zet Dana White door met zijn UFC Fight Island.

UFC-president Dana White stelt dat "Fight Island" echt bestaat, en op de locatie zal binnen twee maanden evenementen plaatsvinden. Hoewel de locatie nog onbekend is, blijft White erbij dat het privé-eiland binnenkort UFC-events zal hosten.

"Er komt een achthoekige kooi op het strand. Er komen trainingsfaciliteiten voor vechters, er worden hotels op het hele eiland gebouwd, alle infrastructuur wordt gebouwd voor de UFC en er wordt gevochten", zegt White.

UFC Fight Island voor iedereen toegankelijk

De locatie is voornamelijk opgezet voor internationale atleten onder UFC-contract, maar White zei dat het wereldwijd toegankelijk zal zijn en dat er ook vechters uit de VS kunnen worden ingeschakeld.

De volgende verschillende UFC-evenementen zijn gericht op 9 mei, 13 mei, 16 mei en 23 mei in Jacksonville. White zei dat Fight Island zal volgen. Fight Island zou in juni operationeel moeten zijn,” vertelde White aan ESPN op Instagram Live.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws