BELLATOR EINDBAAS: 'Als het fout gaat bij de UFC zijn we allemaal de pineut' Nieuws
Nieuws

BELLATOR EINDBAAS: 'Als het fout gaat bij de UFC zijn we allemaal de pineut'

BELLATOR EINDBAAS: 'Als het fout gaat bij de UFC zijn we allemaal de pineut'
BELLATOR EINDBAAS: 'Als het fout gaat bij de UFC zijn we allemaal de pineut'

Het besluit van de UFC om vanaf 9 mei gewoon weer events te organiseren is niet zoals Bellator Baas Scott Coker het zou doen.

Coker maakt zich zorgen over de niet-aflatende wens van de UFC om de gebeurtenissen weer op gang te krijgen te midden van de coronavirus pandemie. Zelf annuleerde Bellator al haar komende events uit voorzorg.

De UFC neemt het voortouw

Bellator kwam wel met een voorlopig plan om niet eerder dan juli terug te keren, en gelooft Coker sterk dat enorme voorzichtigheid in acht moet worden genomen door iedereen die probeert live-evenementen in het huidige landschap te organiseren.

Dat de UFC het voortouw neemt door op 9 mei UFC 249 door te laten gaan in Jacksonville, Florida en al shows van 13 en 16 mei in het vooruitzicht stelt wordt door velen geprezen. Wel onder strikte maatregelen om besmettingen te voorkomen.

Als er iets gebeurt

Coker hoopt dat die maatregelen voldoende zijn, omdat hij zegt dat zelfs een kleine fout catastrofaal zou kunnen zijn voor de industrie als geheel. "Dit is behoorlijk ambitieus", vertelde Coker aan de pers.

"Ik weet niet wat het UFC protocol is. Maar laten we allemaal verstandig zijn, er kan er iets ergs gebeuren. En dan is het te laat, iedereen zal dan ineens tegen zijn, en het zal iedereen beïnvloeden. Niet alleen de UFC, maar ook wij. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws