UFC en Top Rank krijgen groen licht voor Boks en MMA-events in Nevada Nieuws
Nieuws

UFC en Top Rank krijgen groen licht voor Boks en MMA-events in Nevada

UFC en Top Rank krijgen groen licht voor Boks en MMA-events in Nevada
UFC en Top Rank krijgen groen licht voor Boks en MMA-events in Nevada

De Nevada Athletic Commission keurt de eerste UFC-evenementen in Las Vegas goed sinds de coronavirus uitbraak. Dit betekent het event van 30 mei gezekerd is.

Woensdag gaf de Nevada Athletic Commission (NAC) toestemming aan de UFC om events te houden. NAC die toezicht houdt op de vechtsportevenementen van de staat, had haar eerste maandelijkse bijeenkomst sinds de coronavirus uitbraak.

Goedkeuring om te vechten

Onder de genomen beslissingen keurde de NAC de eerste MMA-evenementen in haar rechtsgebied sinds maart goed. De UFC Apex events van zaterdag 30 mei en 6 juni kunnen dus doorgaan.

NAC-directeur Bob Bennett zei dat de commissie "hand in hand" samenwerkt met de UFC en "alles gaat vooruit". Hij benadrukte dat de corona protocollen van de UFC aansluiten bij het nieuwe plan van de NAC. De bijeenkomst was de van door de NAC in meer dan twee maanden.

Ook boksen mag weer

De NAC keurde unaniem NAC COVID-19-protocollen goed voor MMA-evenementen zonder de aanwezigheid van een live publiek. Ook twee Top Rank-boksevenementen kunnen doorgang vinden van Promotor Bob Arum in the MGM Grand.

Het is nog onduidelijk hoeveel weken de UFC van plan is evenementen in UFC Apex te houden. Wel zijn er evenementen gepland voor zaterdag 6 juni, 13 juni, 20 juni en 27 juni. De laatste drie evenementen werden niet besproken omdat ze niet op de agenda van woensdag stonden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws