Gevecht Fury vs Joshua wellicht op onverwachte locatie
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Gevecht Fury vs Joshua wellicht op onverwachte locatie

Gevecht Fury vs Joshua wellicht op onverwachte locatie

, joshua

De CEO van Matchroom Boxing, die Joshua vertegenwoordigt, zegt dat het gevecht zo groot is dat het wereldwijde interesse wekt. De oprichter van Top Rank, Bob Arum. Die voor Fury zorgt, vertelde eerder dit jaar dat het kiezen eigenlijk alleen tussen het VK en de VS ging.

Arum is echter onlangs van gedachten veranderd en zei dat hij de mogelijkheden in het Midden-Oosten en zelfs China onderzoekt. Een lucratieve confrontatie tussen de WBA, WBO, en IBF wereldkampioen Anthony Joshua en WBC-zwaargewicht wereldtitelhouder Tyson Fury zou in 2021 kunnen plaatsvinden.

Keuzes zat

Maar waar het plaatsvindt blijft onduidelijk. Omdat de strijd zo groot is, dat degenen die betrokken zijn bij het maken ervan wereldwijde aanbiedingen verwachten. “Dat gevecht zal wereldwijde belangstelling hebben van wereldwijde locaties. Dit vertelde Frank Smith, de CEO van Matchroom Boxing het bedrijf dat Joshua vertegenwoordigt.

“Veel mensen willen dat in Londen zien. Maar we zullen moeten afwachten waar het terechtkomt.” Hoewel het gastland nog moet worden bepaald, zijn beide partijen Arum van Top Rank, die voor Fury zorgt en Matchroom duidelijk in constante discussie over de wedstrijd.

Alles is mogelijk

Het is absoluut een gevecht dat we willen laten plaatsvinden en Tyson wil dat het gebeurt’, zei Smith.”We hebben aanbiedingen van over de hele wereld gekregen voor dit gevecht”, vertelde Arum eerder deze maand aan iFL TV.

“Ik heb ook expertise in Macau. Dit omdat ik daar gevechten heb gehad, dus ik praat met Macau”, voegde hij eraan toe. Terwijl het VK en de VS eerder in het jaar speelden. Kan het Midden-Oosten opties bieden, lijkt China dus ook een potentiële bestemming voor het supergevecht van 2021.

Bekijk ook

Vechter geeft op na 1 trap! 'Die kwam aan zeg' (video)

Vechter geeft na 1 trap al op! ‘Die kwam aan zeg’ (video)

Dit bleek flink wat schade te hebben aangericht

Glory kampioen Wisse: 'Ik ga deze man zijn mond snoeren'

Glory kampioen Wisse: ‘Ik ga deze man zijn mond snoeren’ (video)

De Glory middengewicht kampioen heeft de titel stevig in bezit

Eerbetoon aan zieke kickbokser Didouh door topvoetballer Aboukhlal

Eerbetoon aan zieke kickbokser Didouh door topvoetballer Aboukhlal

De speler van het Marokkaanse elftal had na afloop van zijn interview een bericht voor zijn vriend

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page