UFC 251 USMAN VS MASVIDAL KIJKEN: Alles wat je weten moet Nieuws
Nieuws

UFC 251 USMAN VS MASVIDAL KIJKEN: Alles wat je weten moet

UFC 251 USMAN VS MASVIDAL KIJKEN: Alles wat je weten moet
UFC 251 USMAN VS MASVIDAL KIJKEN: Alles wat je weten moet

Na een maand in de UFC Apex in Las Vegas, gaat de UFC naar Yas Island in Abu Dhabi voor UFC 251 met drie wereldtitel gevechten.

UFC 251 vindt plaats op zondag 12 juli, met de hoofdkaart die begint om 04.00 uur, de voorlopige wedstrijden om 00.00 uur en de vroege prelims om 01.00 uur. Van Usman en Masvidal wordt verwacht dat ze om 05:30 uur in de achthoek te zien zijn, hoewel de exacte tijd afhangt van de lengte van de eerdere gevechten.

BEKIJK HIER DE UFC 251 UITSLAGEN

Hoe kijk je naar UFC 251 in Nederland?

De vroege prelims en prelims zijn op UFC Fight Pass en ESPN, en de PPV-hoofdkaart. De hoofdkaart is te zien op SBS9 op tv en online via KIJK.nl.

UFC 251 Hoofdkaart - 04:00 uur (SBS9 en KIJK.nl)

· Kamaru Usman (c) vs. Jorge Masvidal - weltergewicht titel
· Alex Volkanovski (c) vs. Max Holloway - vedergewicht titel
· Petr Yan vs. Jose Aldo - titel Bantamgewicht
· Rose Namajunas vs. Jessica Andrade
· Amanda Ribas vs. Paige VanZant

UFC 251 Voorprogramma (Niet gratis maar via PPV)

· Jiri Prochazka vs. Volkan Oezdemir
· Moslim Salikhov vs. Elizeu Zaleski
· Makwan Amirkhani tegen Danny Henry
· Leonardo Santos vs. Roman Bogatov

UFC 251 Prelims (Niet gratis maar via PPV)

· Raulian Paiva vs. Zhalgas Zhumagulov
· Karol Rosa vs. Vanessa Melo
· Davey Grant vs. Martin Day
· Marcin Tybura tegen Maxim Grishin

Kamau Usman maakt zijn tweede weltergewicht titelverdediging tegen rivaal Jorge Masvidal en presteert sterk in 2019. Na het beëindigen van de titelregering van Tyron Woodley op dominante wijze bij UFC 235 volgde hij die prestatie met een vijfde ronde TKO op Colby Covington bij UFC 245.

Coronavirus

Usman gaat het gevecht aan als een grote favoriet, vooral omdat Masvidal op korte termijn binnenkomt om Gilbert Burns te vervangen, die een week voor het gevecht positief testte op COVID-19. Het is de strijd die iedereen wilde, aangezien Usman en Masvidal al geruime tijd tegenstanders zijn. De twee zijn verwikkeld in een verhitte vete sinds januari.

Wat er ook gebeurt, Masvidal verdient nog steeds veel respect om zes dagen durende gevecht, omdat het in die tijd op gewicht moet komen. Dus hij voelt misschien de effecten, maar hij is een doorgewinterde vechter en zit al jaren in de vechtgame, dus hij weet wat hij kan verwachten.

Enorm risico

In het co-main event lijkt Alexander Volkanovski te willen bewijzen dat zijn beslissing om van Max Holloway te winnen voor het UFC-vedergewicht kampioenschap in december geen toevalstreffer was.

Holloway wordt gezien als misschien wel de grootste 145-ponder die de UFC ooit heeft gezien en Volkanovski neemt een enorm risico om terug te keren voor het vervolg. Volkanovski zal proberen zijn negende overwinning op rij te behalen en moet nog een nederlaag proeven in de UFC.

Ongeslagen

Petr Yan en voormalig UFC-kampioen vedergewicht Jose Aldo zullen strijden voor het vacante UFC-kampioenschap bantamgewicht dat Henry Cejudo opgaf toen hij in mei met pensioen ging.

KLIK HIER VOOR DE UFC 251: Kamaru Usman vs. Jorge Masvidal

Yan is ongeslagen tijdens zijn UFC-ambtstermijn, maar zal voorbij een geweldige speler moeten komen die zal proberen een wereldtitel te winnen in een tweede gewichtsklasse.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws