UFC 249 CORONA BESMETTING: Vechter krijgt toch betaald voor niet vechten Nieuws
Nieuws

UFC 249 CORONA BESMETTING: Vechter krijgt toch betaald voor niet vechten

UFC 249 CORONA BESMETTING: Vechter krijgt toch betaald voor niet vechten
UFC 249 CORONA BESMETTING: Vechter krijgt toch betaald voor niet vechten

Ondanks dat Ronaldo Souza niet kon vechten wegens corona besmetting krijg hij toch uitbetaald.

UFC vechter Ronaldo Souza werd positief getest op het coronavirus en mocht daarom niet vechten op UFC 249 afgelopen zaterdag in Jacksonville, Florida. Ook zij tegenstander Uriah Hall zal uitbetaald krijgen zegt UFC-president Dana White.

UFC kondigde vrijdagavond laat aan dat Souza positief had getest op COVID-19 en dat hij onmiddellijk van de kaart werd gehaald. Souza en twee teamleden testten allemaal positief voor het coronavirus.

Wel bij wegingen aanwezig

De testprocedures van de UFC konden hun positieve tests opvangen voordat het evenement plaatsvond, hoewel het feit dat Souza aanwezig was bij de wegingen controversieel blijft en in contact is geweest met de overige vechters.

In een gesprek met de media na UFC 249, werd White door de media gevraagd of Hall en Souza gecompenseerd zouden worden ondanks dat hun gevecht niet doorging. White bevestigde dat beide mannen zullen worden betaald voor het geannuleerde gevecht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws