Home / Nieuws / UFC 241 nieuws: Yoel Romero vs Paulo Costa in augustus

UFC 241 nieuws: Yoel Romero vs Paulo Costa in augustus

UFC 241 nieuws: Yoel Romero vs Paulo Costa in augustus

Een langverwachte middengewicht confrontatie tussen Yoel Romero en Paulo Costa zou op de rol staan voor UFC 24.

Romero en Costa hebben getracht om eerder met elkaar te vechten, maar blessures en vertragingen hebben ze nooit samen in de kooi gebracht. Dat zal waarschijnlijk veranderen wanneer ze afstevenen op UFC 241, op 17 augustus in Anaheim, Californië.

Alom beschouwd als een van de beste middengewichten in MMA, kwam Romero na een lange afwezigheid tegen de huidige kampioen Robert Whittaker in juni 2018 in actie. In de nasleep van dat gevecht nam Romero de tijd om te genezen.

Knock-out koning

Romero moest in april terugkeren tegen Ronaldo ‘Jacare’ Souza, maar hij kampte met een lichte longontsteking die hem uit de strijd dreef. Nu is Romero klaar om zijn carrière te hervatten. In 12 professionele gevechten, heeft Costa zijn concurrenten in de UFC, tot nu toe met vier opeenvolgende overwinningen verslagen, allemaal door knock-out in de eerste of tweede ronde.

Costa diende onlangs een schorsing uit van zes maanden uitgevaardigd door USADA. nadat hij een IV had gebruikt om te rehydrateren na twee afgelopen gevechten in de UFC. Zijn schorsing eindigde eigenlijk al in februari en nu krijgt Costa eindelijk de kans om Romero in augustus onder ogen te zien.

Bekijk ook

Eerste lichting kickboks leraren Mike’s Fight Academy geslaagd

Mike's Fight Academy heeft de eerste lichting kickboks trainers level 1 afgeleverd.

Rico Verhoeven feest met UFC ster Conor McGregor

Rico Verhoeven feest met UFC ster Conor McGregor

PAUSELIJKE ZEGEN: Vaticaanstad richt vechtsport bonden op

In Vaticaanstad waar de katholieke paus zetelt houdt men wel van een robbertje vechten.