UFC 229 incident: Khabib maakt kebab van zijn wereldtitels, schorsing op handen? Nieuws
Nieuws

UFC 229 incident: Khabib maakt kebab van zijn wereldtitels, schorsing op handen?

UFC 229 incident: Khabib maakt kebab van zijn wereldtitels, schorsing op handen?
UFC 229 incident: Khabib maakt kebab van zijn wereldtitels, schorsing op handen?

Complete chaos ontstond na het gevecht tussen Khabib Nurmagomedov en Conor McGregor afgelopen nacht in Las Vegas. McGregor werd aangevallen door een fan van Khabib, die op zijn beurt het publiek in dook en een knokpartij startte.

“Drie gasten van het team van Khabib Nurmagomedov zijn gearresteerd, zegt UFC-baas Dana White.” De MMA-wereld spreekt er schande van, dit mag niet gebeuren, het is vernietigend voor de sport,” aldus een commentator bij het event.

De arrestaties zijn naar verluidt gemaakt vanwege een ruzie die uitbrak na de zegevierende overwinning van Nurmagomedov op Conor McGregor bij UFC 229. Nurmagomedov klom op het hek na het indienen van McGregor en viel een van de vrienden van de Ier, Dillon Danis aan, die buiten de kooi stond.

Spugen

Nurmagomedov had de volledige controle over zijn UFC 229 wedstrijd tegen McGregor in de T-Mobile Arena in Las Vegas op zaterdag 6 oktober en legde de Ier in de vierde ronde met een nekklem vast. McGregor tikte af maar Khabib wilde niet meteen loslaten. Toen hij dat na interventie van de scheidsrechter wel deed spuugde hij terloops nog even op McGregor.

Daarop reageerde de fans van McGregor met afschuw waaronder Dillon Danis die Khabib begon uit te schelden. De rest is geschiedenis, de actie die volgde van Khabib zal zeker de boeken ingaan als ongepast. Een incident als deze kan hem wellicht zijn titels kosten, maar ook kan er een lange schorsing worden opgelegd. Het ziet er naar uit dat het gevecht tussen Khabib en McGregor nog een staartje zal hebben.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws