Ubeda Future Champs uniek kickboksgala in Nijmegen Nieuws
Nieuws

Ubeda Future Champs uniek kickboksgala in Nijmegen

Ubeda Future Champs uniek kickboksgala in Nijmegen

Ubeda Future Champs uniek kickboksgala in Nijmegen, dit mag je echt niet missen!

Op zaterdag 1 juli en zondag 2 juli organiseert Ubeda Future Champs een kickboksgala in de OC Huismanhal in Nijmegen. Kom en zie onze toekomstige talenten strijden! dit is de slogan van dit vechtsport gala en bij vechtsport-Online.nl brengen wij de graag extra onder de aandacht.

Kampioenen van de toekomst

Dit unieke kickboksgala van de hand van Joop Ubeda is een must die je zeker moet gaan bezoeken. Jongen vechters zullen aantreden om hun kunnen te tonen. Wellicht zie je daar de toekomstige kickboks kampioenen, en wat is er nog mooier dan dat je kunt zeggen, het ik was bij zijn of haar eerste kickboks partij!

Joop Ubeda is medeoprichter van de WFCA (World Full Contact Association), die als doel heeft het bevorderen en controleren van wedstrijden en nieuws over reglementen. Ook heeft hij zijn eigen sportschool waar hij de jeugd de fijnen kneepjes van de vechtsport bijbrengt. Ook is Joop een autoriteit als vechtsport scheidsrechter, als je een frequent bezoeker bent van kickboks gala's heb je hem zeker in actie gezien.

Jeugd demo partijen en jeugdpartijen tot 13 jaar

Zaterdag 1 juli zijn er jeugd demo partijen en jeugd partijen tot 13 jaar
Zondag 2 juli zijn jeugd nieuwelingen C, B en A partijen gepland

De kaarten voor deze 2 dagen zijn vanaf verkrijgbaar op de sportschool van Ubedasports Eerste Oude Heselaan 260 in Nijmegen.

Heb jij al kaarten? Wees er snel bij want op=op!

Ubeda Future Champs uniek kickboksgala in Nijmegen

Voorverkoop op de sportschool van Ubeda Sports, Eerste Oude Heselaan 260 in Nijmegen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws