Tyrone Spong en Anthony Joshua samen in de boksring Nieuws
Nieuws

Tyrone Spong en Anthony Joshua samen in de boksring

Tyrone Spong en Anthony Joshua samen in de boksring
Tyrone Spong en Anthony Joshua samen in de boksring

Wat hebben Rico Verhoeven, Tyrone Spong en Anthony Joshua met elkaar gemeen?

Op 21 december staat Rico Verhoeven tegenover Badr Hari voor hun langverwachte kickboks rematch in het Gelredome Arnhem. In dezelfde maand staat twee weken eerder Anthony Joshua voor de tweede keer tegenover Andy Ruiz Jr in een herkansing. Om niets aan het toeval over te laten worden er stevige trainingspartners ingezet.

Grote namen

Zo krijgt Joshua een helpende hand toegestoken van niemand minder dan de Nederlands-Surinaamse top bokser Tyrone Spong, Rico Verhoeven kan rekenen op hulp van niemand minder dan Hughie Fury die samen met zijn vader Peter Fury zal helpen om de boks skills van de GLORY Wereldkampioen kickboksen nog meer te verfijnen.

ZIE OOK >> Tyrone Spong: Ik heb geen doping gebruikt

Tyrone Spong werd een kans op een top zwaargewicht debuut ontnomen doordat werd beweerd dat hij doping zou hebben gebruikt. Hij was gepland om tegen Oleksandr Usyk te boksen, wat niet door ging door de beweringen. Spong kwam later met bewijzend hij schoon zou zijn. Tot op heden is daar geen verder nieuws over naar buiten gekomen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws