Tyrone Spong klaar voor gevecht op 28 Januari Nieuws
Nieuws

Tyrone Spong klaar voor gevecht op 28 Januari

Tyrone Spong klaar voor gevecht op 28 Januari

Tyrone Spong, maakt op 28 januari zijn rentree tegen de Rus Sergei Kharitonov bij Eagle Fight Club in Miami, Florida. Spong die na een jarenlange afwezigheid terugkeert naar het vechten is er klaar voor.

Hoewel Kharitonov zegt de Nederlands-Surinaamse topvechter Spong met gemak te zullen verslaan geven de statistieken iets anders weer. Spong is veruit favoriet mede door zijn ervaring als kickbokser, bokser en MMA-vechter en dat alles zou de doorslag kunnen geven.

We gaan er voor

In diverse trainingsvideo's is te zien hoe Spong traint bij de Nederlandse topcoach Henri Hooft, die naast Spong veel bekende vechters onder zijn hoede heeft onder andere bij de UFC (lees verder onder Insta post).

Op Instagram zegt Hooft dat zijn pupil er klaar voor is. ,,De voorbereidingen gaan goed en we hebben er zin in om er weer tegenaan te gaan!!" Van Spong werd verwacht dat ij bij Glory Kickboxing zou terugkeren, echter was voormalige UFC kampioen Khabib Nurmagomedov deze te snel af. En tekende Spong bij diens organisatie Eagle FC.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws