Tyrone Spong klaar voor gevecht op 28 Januari
Home / Nieuws / Tyrone Spong klaar voor gevecht op 28 Januari

Tyrone Spong klaar voor gevecht op 28 Januari

Tyrone Spong klaar voor gevecht op 28 Januari

Tyrone Spong, maakt op 28 januari zijn rentree tegen de Rus Sergei Kharitonov bij Eagle Fight Club in Miami, Florida. Spong die na een jarenlange afwezigheid terugkeert naar het vechten is er klaar voor.

Hoewel Kharitonov zegt de Nederlands-Surinaamse topvechter Spong met gemak te zullen verslaan geven de statistieken iets anders weer. Spong is veruit favoriet mede door zijn ervaring als kickbokser, bokser en MMA-vechter en dat alles zou de doorslag kunnen geven.

We gaan er voor

In diverse trainingsvideo’s is te zien hoe Spong traint bij de Nederlandse topcoach Henri Hooft, die naast Spong veel bekende vechters onder zijn hoede heeft onder andere bij de UFC (lees verder onder Insta post).

Op Instagram zegt Hooft dat zijn pupil er klaar voor is. ,,De voorbereidingen gaan goed en we hebben er zin in om er weer tegenaan te gaan!!” Van Spong werd verwacht dat ij bij Glory Kickboxing zou terugkeren, echter was voormalige UFC kampioen Khabib Nurmagomedov deze te snel af. En tekende Spong bij diens organisatie Eagle FC.

Bekijk ook

Oud UFC’er MEPT fan in gezicht! ‘Hij wilde vechten’

UFC-legende Don Frye kreeg tijdens UFC 270 afgelopen weekend ruzie

Pak slaag door koude Pizza! ‘Daar gaat je bestelling’ (video)

Wat doe je als een pizza die je hebt besteld koud is?

Waarom ‘The Rock’ nooit in de UFC heeft gevochten!

Dwayne Johnson is een reus van een vent

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page