Tyrone Spong is hongerig en gemotiveerd! 'Ik vecht in 2023 op zeker' Nieuws
Nieuws

Tyrone Spong is hongerig en gemotiveerd! 'Ik vecht in 2023 op zeker'

Tyrone Spong is hongerig en gemotiveerd! 'Ik vecht in 2023 op zeker'

Tyrone Spong is al meer dan twintig jaar een gevestigde naam in vechtsporten, maar hij is nog steeds gedreven om nieuwe ervaringen op te doen. En zegt in 2023 zijn rentree te maken.

Spong is een van de weinige atleten die in de loop van zijn carrière succes heeft geboekt op hoog niveau in kickboksen, boksen en MMA, ook al werd een deel van zijn potentieel gehinderd door blessures. De Surinamer heeft geen enkele vorm van actie gezien in 14 maanden sinds hij terugkeerde naar MMA waar hij verloor van Sergei Kharitonov onder de vlag van Eagle FC.

Het was echter een nuttige pauze zei Spong, omdat hij naar zijn geboorteland Suriname reisde en wat tijd nam om zijn geest en lichaam te genezen. "Ik denk dat het in het leven in het algemeen een noodzaak is om echt iets voor jezelf te doen, voor je ziel", zegt Spong over zijn reis door de Surinaamse jungle. "Voor je geest, en dat is wat ik ging doen."

Tyrone Spong zal in 2023 zeker vechten

Op 37-jarige leeftijd en met een frisse mentaliteit zei Spong dat hij "voor alles openstaat" wat betreft de volgende carrièrestappen. Hij is op dit moment met niemand contractueel verbonden en nu de vechtsportscene op verschillende manieren explodeert, is Spong bereid om een stap in welke richting dan ook te overwegen.

"Het landschap van vechten verandert snel", zei Spong. “Er zijn veel nieuwe organisaties, veel nieuwe vechtstijlen. Het is dus een goed moment om een vechter te zijn. Op dit moment ben ik terug, ik heb honger, ik ben gemotiveerd, ik ben elke dag in de sportschool", aldus Spong die bevestigde in 2023 zeker te gaan vechten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws