Glory voegt titelgevecht toe voor 17 juli evenement in Ahoy Nieuws
Nieuws

Glory voegt titelgevecht toe voor 17 juli evenement in Ahoy

Glory voegt titelgevecht toe voor 17 juli evenement in Ahoy

Tyjani Beztati keert op 17 juli terug naar de glory kickboksring. De kickbokser zal tegenover Elvis Gashi komen te staan in de strijd om de vacante lichtgewicht titel van de organisatie.

Doordat Marat Grigorian Glory verliet voor grote concurrent ONE Championship kwam de titel vacant. Wat opvalt is dat Beztati als nummer twee op de lichtgewicht ranglijst staat, Gashi is de nummer drie. Waarom Josh Jauncey die als nummer 1 gerangschikt staat niet vecht is niet bekend.

Badr Hari

Op het evenement van 17 juli staan een aantal andere topgevechten op de rol. Zo wordt het evenement aangevoerd door een headliner tussen Badr Hari en Arkadiusz Wrzosek. Daarnaast zullen Mohamed Hamicha die tegen Dmitrii Menshikov vecht te zien zijn.

Ook Tarik Khbabez en Antonio Plazibat zullen de strijd aangaan. De partij tussen Luis Tavares en Sergej Maslobojev is nog steeds niet officieel bevestigd. Wel tekende Tavares onlangs bij voor een multi gevecht contract.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws