Badr Hari veroordeeld tot betalen fikse schadevergoeding Nieuws
Nieuws

Badr Hari veroordeeld tot betalen fikse schadevergoeding

Badr Hari veroordeeld tot betalen fikse schadevergoeding

Badr Hari is door de rechtbank in België veroordeelt tot het betalen van €50.000. De rechtszaak die was aangespannen wegens contractbreuk is hiermee ten einde gekomen. Het AD meldt vandaag de veroordeling van de topkickbokser.

Op 3 maart 2017 maakte Glory Kickboxing bekend dat Badr zij rentree zou maken in de ring. Echter kwam kort daarna concurrent Enfusion met het verhaal, dat de kickbokser in mei ook voor hen zou vechten (tegen Luis Tavares. red).

Dit werd door de advocaat van Badr, Jacques de Wit, ook erkend maar die melde dat Enfusion niet op tijd het eerste voorschotbedrag had betaald. Wat indiceerde dat daarmee het contract was vervallen tussen de kickbokser en Enfusion.

Boete bedrag

De rechtszaak die was aangespannen door de organisatie Enfusion (AFO) die in 2018 in het sportpaleis Antwerpen een groot kickboksgala organiseerde resulteert dus in een gelijk voor de aanklagers. Er werd 1 miljoen euro als schadevergoeding gevraagd, maar de rechtbank veroordeelde Badr tot het betalen van €50.000. Zo meldt het AD.nl die de gerechtelijke stukken van de rechtbank heeft ingezien.

De uitspraak van deze zaak was al op 6 mei deze maand, echter werd het nieuws niet eerder naar buiten gebracht. Lees meer op het AD.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws