Badr Hari veroordeeld tot betalen fikse schadevergoeding – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Badr Hari veroordeeld tot betalen fikse schadevergoeding

Badr Hari veroordeeld tot betalen fikse schadevergoeding

Badr Hari is door de rechtbank in België veroordeelt tot het betalen van €50.000. De rechtszaak die was aangespannen wegens contractbreuk is hiermee ten einde gekomen. Het AD meldt vandaag de veroordeling van de topkickbokser.

Op 3 maart 2017 maakte Glory Kickboxing bekend dat Badr zij rentree zou maken in de ring. Echter kwam kort daarna concurrent Enfusion met het verhaal, dat de kickbokser in mei ook voor hen zou vechten (tegen Luis Tavares. red).

Dit werd door de advocaat van Badr, Jacques de Wit, ook erkend maar die melde dat Enfusion niet op tijd het eerste voorschotbedrag had betaald. Wat indiceerde dat daarmee het contract was vervallen tussen de kickbokser en Enfusion.

Boete bedrag

De rechtszaak die was aangespannen door de organisatie Enfusion (AFO) die in 2018 in het sportpaleis Antwerpen een groot kickboksgala organiseerde resulteert dus in een gelijk voor de aanklagers. Er werd 1 miljoen euro als schadevergoeding gevraagd, maar de rechtbank veroordeelde Badr tot het betalen van €50.000. Zo meldt het AD.nl die de gerechtelijke stukken van de rechtbank heeft ingezien.

De uitspraak van deze zaak was al op 6 mei deze maand, echter werd het nieuws niet eerder naar buiten gebracht. Lees meer op het AD.

Bekijk ook

‘Dit kan het einde zijn’: Zorgen om Anthony Joshua’s bokscarrière

Manager Hearn maakt zich zorgen dat de carrière van Joshua, in september zou kunnen ontsporen

Knock-outs afgelopen nacht: PFL MMA in video’s

Wij verzamelden enkele van de high lights van het evenement voor je.

De slimme zet van Glory: ‘Hier gaan de fans blij van worden’

Glory Kickboxing is even geliefd als vergruisd

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page