Topvechters dupe van grote Covid-19 uitbraak: Kickboks en MMA event afgelast – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Topvechters dupe van grote Covid-19 uitbraak: Kickboks en MMA event afgelast

Topvechters dupe van grote Covid-19 uitbraak: Kickboks en MMA event afgelast

Topvechters dupe van grote Covid-19 uitbraak: Kickboks en MMA event afgelast

Artem Lobov en Bigfoot Silva zijn enkele van de bekende vechters die de dupe zijn geworden van een grote Corona uitbraak.

De terugkeer van Artem Lobov naar MMA zal moeten wachten. Lobov zou zaterdag strijden bij Arena Fight Championship, in Frankrijk. Lobov, een goede vriend en SBG Ireland-teamgenoot van Conor McGregor, vertelde onlangs dat zijn plannen voor 2021 competitie rondom MMA, boksen en een terugkeer naar Bare Knuckle boksen omvatten.

Arena Fight Championship heeft haar AFC 2-evenement voor 12 december uitgesteld vanwege een uitbraak van het coronavirus onder zijn personeel. De organisatie deed de aankondiging in een memo die naar vechters en media werd gestuurd.

Veel besmettingen

,,Dit uitstel volgt op de ontdekking van zes COVID-19-gevallen afgelopen weekend”, luidde de memo. ,,Om voor de hand liggende gezondheids- en ethische redenen hebben we echter de moeilijke beslissing genomen om AFC2 uit te stellen om te voorkomen dat u, uw coaches, familieleden en families worden blootgesteld. We hebben momenteel ongeveer 20 positieve cases binnen de organisatie”, aldus de Memo.

Naast Lobov zou ook Bigfoot Silva op het event vechten. De Braziliaanse reus die in 2017 verloor van GLORY Kampioen Rico Verhoeven in een kickboks wedstrijd. Zou tijdens AFC 2 een MMA-partij te zien zijn. Naar welke datum de organisatie het event verplaatst is nu nog niet bekend.

Bekijk ook

📺 KIJKEN VANDAAG EN MORGEN: Gevechten die je niet wilt missen

Het weekend staat voor de deur en voor de vecht fans betekent dit veelal interessante gevechten en events.

Spoorloos: Verbrande vechter ontvoerd uit ziekenhuis

De vechter die deze week gewond werd geraakt bij een bomaanslag is nu ook ontvoerd

Opgefokte Fury gaat los: ‘Fuck off, volgende vraag”

Tyson Fury kan niet zekerder van zichzelf zijn als dat hij nu is

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page