Home / Nieuws / Topvechters dupe van grote Covid-19 uitbraak: Kickboks en MMA event afgelast

Topvechters dupe van grote Covid-19 uitbraak: Kickboks en MMA event afgelast

Topvechters dupe van grote Covid-19 uitbraak: Kickboks en MMA event afgelast

Artem Lobov en Bigfoot Silva zijn enkele van de bekende vechters die de dupe zijn geworden van een grote Corona uitbraak.

De terugkeer van Artem Lobov naar MMA zal moeten wachten. Lobov zou zaterdag strijden bij Arena Fight Championship, in Frankrijk. Lobov, een goede vriend en SBG Ireland-teamgenoot van Conor McGregor, vertelde onlangs dat zijn plannen voor 2021 competitie rondom MMA, boksen en een terugkeer naar Bare Knuckle boksen omvatten.

Arena Fight Championship heeft haar AFC 2-evenement voor 12 december uitgesteld vanwege een uitbraak van het coronavirus onder zijn personeel. De organisatie deed de aankondiging in een memo die naar vechters en media werd gestuurd.

Veel besmettingen

,,Dit uitstel volgt op de ontdekking van zes COVID-19-gevallen afgelopen weekend”, luidde de memo. ,,Om voor de hand liggende gezondheids- en ethische redenen hebben we echter de moeilijke beslissing genomen om AFC2 uit te stellen om te voorkomen dat u, uw coaches, familieleden en families worden blootgesteld. We hebben momenteel ongeveer 20 positieve cases binnen de organisatie”, aldus de Memo.

Naast Lobov zou ook Bigfoot Silva op het event vechten. De Braziliaanse reus die in 2017 verloor van GLORY Kampioen Rico Verhoeven in een kickboks wedstrijd. Zou tijdens AFC 2 een MMA-partij te zien zijn. Naar welke datum de organisatie het event verplaatst is nu nog niet bekend.

Bekijk ook

Emotionele zieke MMA-vechter Chimaev stopt: ‘Klote steroïden oorzaak’

Khamzat Chimaev stopt met MMA-vechten, de snel rijzende UFC-ster lijkt flink genekt te zijn door ...

Halsband tegen hersenletsel bij vechtsporters goedgekeurd (video)

CNN meldt dat een halsband, ontworpen om traumatisch hersenletsel te voorkomen, goedgekeurd is door de ...

Spuugzat: Glory kampioen Meksen is er helemaal klaar mee

Anissa Meksen de voormalige Superbantam gewicht kampioene bij GLORY Kickboxing, is er redelijk klaar mee. ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page