TOPVECHTER VERLIEST GYM DOOR CORONA: 'Regering doet geen flikker'
Home / Nieuws / TOPVECHTER VERLIEST GYM DOOR CORONA: ‘Regering doet geen flikker’

TOPVECHTER VERLIEST GYM DOOR CORONA: ‘Regering doet geen flikker’

Cindy Dandois in betere tijden met het tekenen van haar Bellator contract

De Belgische voormalig UFC-vechter Cindy Dandois startte een OnlyFans-account na het verlies van haar sportschool veroorzaakt door de coronapandemie.

Cindy Dandois maakte dit weekend zelf de aankondiging op haar sociale media. “Ik verloor mijn sportschool tijdens de corona-lockdown. Geen hulp van onze regering en geannuleerde gevechten, … waardoor ik grote financiële problemen heb, “zegt Dandois.

“Ik besloot om een ​​Only Fans account te maken, zodat ik het geld kan ophalen om de sportschool te heropenen en de jongeren hun huis terug te geven.” De 35-jarige Dandois nam in 2017 eenmaal deel aan de UFC.

Keihard aan de kant gezet

Na een verlies partij tegen Alexis Davis werd zij keihard aan de kant gezet. Dandois zette haar carierre voort bij andere organisaties van naam, zoals Bellator, Invicta FC, M-1 Global, Cage Warriors en het Japanse Rizin.

Echt doorbreken of het grote geld bereiken is de Belgische niet gelukt. De mooie blondine die in het dagelijks leven lerares is trekt regelmatig aan de bel bij organisaties door hen te taggen in social media posts en een gevecht te vragen.

Alleen maar pech

Dit leverde haar een contract op bij het Amerikaanse PFL maar ook daar gooit het coronavirus roet in het eten. De organisatie schortte haar events op naar 2021.

Het is jammer dat Dandois en zoveel anderen door het coronavirus in financiële problemen zijn gekomen. Het heeft geleid tot het sluiten van vechtsportscholen over de hele wereld en helaas is Dandois er ook door getroffen.

Bekijk ook

KRAK ‘KO’! Kickbokser trapt been rivaal aan diggelen (video)

Een staaltje van vakkundig knokken

‘KO’! Kersverse UFC’er MEPT rivaal bruut naar het canvas

Steven Nguyen verdiende zich afgelopen nacht een UFC contract.

Verhoeven’s DOPING opmerking over Overeem: ‘Ik zit goed’ (video)

Rico Verhoeven en Alistair Overeem stonden gisteravond voor het eerst tegenover elkaar.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page