Sexy Belgische MMA-vechter in 1 miljoen dollar toernooi Nieuws
Nieuws

Sexy Belgische MMA-vechter in 1 miljoen dollar toernooi

Sexy Belgische MMA-vechter in 1 miljoen dollar toernooi

Een van de namen die is toegevoegd is de Belgische Cindy Dandois, de sexy schooljuf stond eerder bij grote organisaties in de MMA-kooi. Dandois heeft een record van 21 wedstrijden met 16 winsten en 5 verlies. Dandois heeft vier recente gevechten gewonnen die teruggaan tot maart vorig jaar.

Mishandeld

In november werd ze door haar ex-vriend aangevallen buiten haar huis in Antwerpen, liep een gebroken neus op maar ging iets meer dan twee weken later vechten op een show in Athene, Griekenland, waar ze Eleni Mytilinaki versloeg door inzending in de tweede ronde. Ze vocht eerder bij UFC, Bellator, Invicta en RIZIN.

De PFL organisatie kondigde dinsdag aan dat de volgende vechters naast Dandois later dit jaar zullen strijden voor een kans op een seizoenskampioenschap en een prijs van $ 1.000.000: Clay Collard, Marcin Held, Bubba Jenkins, Laura Sanchez, Mohammed Usman en Jordan Young.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws