Home / Nieuws / 🎥 | TOPBOKSER GEEFT LES: ‘Zo beuk je je vrouw in de lockdown’

🎥 | TOPBOKSER GEEFT LES: ‘Zo beuk je je vrouw in de lockdown’

Wereldkampioen boksen Billy Joe Saunders verontschuldigt zich na het posten van een video waar hij laat zien hoe ‘mannen vrouwen moeten slaan tijdens een lockdown’

De Britse wereldkampioen boksen Billy Joe Saunders heeft zijn excuses aangeboden nadat er beelden opdoken waar hij te zien is hoe hij mannen leert, hoe ze hun vrouwelijke partners kunnen slaan als de spanningen tijdens de Covid-19-pandemie (coronavirus) oplaaien.

WBO-wereldkampioen super middengewicht Saunders, is te zien trainen op een bokszak in zijn schuur, pratend in de camera, is de bokser te horen die zegt: “Ik wil gewoon een filmpje maken voor jullie vaders, echtgenoten, als je vriendinnen hebt etc. Dit Covid-19-ding wordt duidelijk behoorlijk serieus en we zijn geïsoleerd in krappe ruimtes.

Grapje bedankt

‘Als je vrouw je een grote mond geeft en je probeert geduldig te zijn, probeer je kalm te zijn, maar na de zevende of zesde dag sta je op het punt te ontploffen. Plots komt ze op je af, een beetje gif in je gezicht spuugend … Ik weet niet wat je hebt gedaan, maar je hebt haar van streek gemaakt.

‘Als ze op je afkomt en je bent er klaar mee, spreek dan gewoon met de handen. Dus als ze binnenkomt, staat ze op het punt iets te zeggen en dan explodeer je en sla je haar op de kin’, zegt Saunders, terwijl hij met zijn rechterhand op de bokszak hamert. En hoewel het zogenaamd een grapje is, lijkt Saunders de terugslag te hebben overwonnen door naar Twitter te gaan om zich te verontschuldigen voor de clip.

Bekijk ook

UFC 1: Gerard Gordeau de eerste Nederlandse vechter bij de UFC

Karatelegende Gerard Gordeau in film over 1ste UFC event

Gerard Gordeau vocht als eerste Nederlander bij de Amerikaanse vechtsport organisatie UFC. Hij imponeerde de ...

DOPINGONDERZOEK: WBC Bokskampioen krijgt wereldtitel terug

Franchon Crews Dazurn (rechts) Franchon Crews Dazurn is in ere hersteld als WBC-kampioen. Op 10 ...

GLORY KICKBOXING NIEUWS: Terugkeer Badr Hari in oktober

GLORY Kickboxing legde naar aanleiding van de coronapandemie haar events stil. Badr Hari tegen Benny ...