'Top actie': UFC-ster McGregor verrast fan!  (video) Nieuws
Nieuws

'Top actie': UFC-ster McGregor verrast fan! (video)

'Top actie': UFC-ster McGregor verrast fan!  (video)

Conor McGregor de voormalige UFC-kampioen bezorgde eerder deze week een fan de avond van zijn leven. De Ier beloofde bij de man thuis te komen en deed dat ook. Dit tot grote verrassing van de man.

De vermakelijke vechtstijl van de 34-jarige, gecombineerd met zijn charmante humor en humor, leverde hem een horde trouwe supporters op. Velen komen natuurlijk uit zijn thuisland Ierland, maar door McGregor's faam is hij een wereldwijd icoon geworden.

De voormalige vedergewicht en lichtgewicht UFC-kampioen die ook kan bogen op tal van uiterst loyale fans in de Verenigde Staten. Een daarvan had een kartonnen versie van de topvechter en multimiljonair op zijn balkon staan in Los Angeles. Deze werd gespot door de Ier die de man toeriep de volgende dag terug te komen.

En zo geschiedde, de man bleek een topfan die naast de kartonnen McGregor een hele reeks aan spullen gerelateerd aan de vechter. ,,Wat mooi zei McGregor terwijl hij bij de man thuis was. Veel van dit spul heb ik zelf niet eens. " Met de actie maakte McGregor diepe indruk en een ervaring die de fan nooit mer zal vergeten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws