Hasbulla slaat terug naar UFC-ster McGregor! 'Lafaard' (video) Nieuws
Nieuws

Hasbulla slaat terug naar UFC-ster McGregor! 'Lafaard' (video)

Hasbulla slaat terug naar UFC-ster McGregor! 'Lafaard' (video)

Conor McGregor maakt geen indruk op Hasbulla de kleine geweldenaar uit het gevolg van aartsrivaal Khabib Nurmagomedov. Sterker nog Hasbulla sloeg genadeloos terug naar de Ier toen deze eerder vandaag een nogal pretentieus twitter bericht plaatste.

Inmiddels kent zo'n beetje de complete vechtsport wereld Hasbulla. Bekend van zijn uitdagingen tegen zijn eigen rivaal Abdu Rozik, maar vooral zijn aanwezigheid als mini bodyguard van voormalig UFC kampioen Khabib.

,,De grootste en meest verwachtte sportcomeback in de geschiedenis.
Word jij getuige?" Twitterde McGregor. Dat kon rekenen op een antwoord van Hasbulla die simpelweg met een video van zijn 'kip' reageerde.

Gek

Hasbulla ook wel bekend als 'mini khabib 'vernoemde zijn kip naar de Ierse ster. In het Engels staat het woord Chicken (kip) veelal voor lafaard. De commentaren op de reactie van Hasbulla zijn divers. Zo zegt een McGregor fan; ,,Waar slaat dit op, wat heeft een kip er mee te maken?"

Een ander kan er wel om lachen en zegt; ,,Zeer complimenteus voor de kip, vergeleken worden met een van de beste vechters ter wereld." Hasbulla is inmiddels gespot terwijl hij vakantie houdt in het gezelschap van Khabib. Kleine rakker.....

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws