Tony Fergusson voelt zich genaaid door de UFC Nieuws
Nieuws

Tony Fergusson voelt zich genaaid door de UFC

Tony Fergusson voelt zich genaaid door de UFC
Tony Fergusson voelt zich genaaid door de UFC

Tony Ferguson stapt zaterdagavond de kooi in bij de T-Mobile Arena zonder een kampioen titel belt over zijn schouder. Dat is iets wat hem niet in de koude kleren is gaan zitten.

Fergusson was de tussentijdse lichtgewicht kampioen bij de UFC totdat de titel hem werd ontnomen na een ernstige knieblessure die hij opliep voorafgaand aan een gepland gevecht met Khabib Nurmagomedov op UFC 223 afgelopen april. Hij werd geopereerd en zal Ferguson slechts vijf maanden na de operatie tegen Anthony Pettis vechten tijdens UFC 229 dit weekend.

Uit de roulatie

"Het is vijf maanden geleden dat ik geblesseerd raakte," zei Ferguson dinsdag op een media-dag bij het UFC Performance Instituut. "Het duurde een lange tijd voordat ik hersteld was. Ze namen mijn titel, en ik verloor mijn kans op een dikke betaaldag. Hoe denk je dat ik mij fucking voel? Het is allemaal fun en games, toch? "

Ferguson (23-3) werd interim-kampioen door Kevin Lee te verslaan in de derde ronde tijdens UFC 216 in oktober 2017. Hij heeft een ongelooflijke 10 partinen op rij gewonnen. Ferguson, gelooft dat hij niet alleen de rechtmatige interim-kampioen is, maar de rechtmatige onbetwiste kampioen.

Zonder titel

Integendeel, Khabib Nurmagomedov won de onbetwiste titel met een overwinning op Al Iaquinta op UFC 223. Nurmagomedov zal die titel verdedigen tegen voormalig kampioen Conor McGregor aanstaande zaterdagavond. Ferguson zal Las Vegas niet verlaten met een titel, ook al verslaat hij Pettis.

"Ik ben de fucking-kampioen," zei Ferguson. "Zie dit goud hier. Ik heb mijn titel niet verloren. Ze hebben het van mij afgepakt. Het enige wat ze niet hebben kunnen afpakken is mijn glimlach. “

Terrorist

Ferguson zegt dat hij de beste lichtgewicht ter wereld is en hij vindt dat hij het cv heeft om het te bewijzen. Hij is geen fan van het main event van Nurmagomedov en McGregor en de opbouw ervan. Ferguson noemde McGregor "een fucking terrorist die een karretje gooide", verwijzend naar de beruchte bus aanval waardoor McGregor in april werd gearresteerd. Hij hoopt dat geen van de mannen zaterdagnacht wint.

Als hij Pettis verslaat, insinueerde Ferguson dat hij contractueel de volgende is die voor de UFC lichtgewicht titel mag strijden, ongeacht wie er wint tussen Nurmagomedov en McGregor. Hij zei dat hij er "altijd klaar" voor is en zal invallen als er iets misgaat met een van de vechters in het hoofd gevecht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws