TOENAME CORONAVIRUS: Sportscholen onbepaalde tijd dicht Nieuws
Nieuws

TOENAME CORONAVIRUS: Sportscholen onbepaalde tijd dicht

TOENAME CORONAVIRUS: Sportscholen onbepaalde tijd dicht
TOENAME CORONAVIRUS: Sportscholen onbepaalde tijd dicht

De opleving van het coronavirus zorgt ervoor dat sportscholen in de Amerikaanse staat New York voor onbepaalde tijd op slot zijn gegaan.

Sportscholen in de staat New York zullen voor onbepaalde tijd gesloten blijven als een "gevaarlijke activiteit". Aangezien de Covid-19 pandemie andere delen van het land blijft raken, zei gouverneur Andrew Cuomo.

Voor onbepaalde tijd dicht

Sportscholen zijn een van de weinige overgebleven bedrijven die na de sluiting van het coronavirus in maart geen toestemming hebben gekregen voor enige heropening. En Cuomo vertelde verslaggevers dat er geen tijdschema is om ze te heropenen.

"Sportscholen zijn een nationaal geïdentificeerde bron van infecties", zei Cuomo, eraan toevoegend: "We weten uit de andere staten dat ze zeer problematisch waren." Op social media wordt steen en been geklaagd over de sluitingen.

Dan maar anders les geven en sporten

Bokskampioen en Bellator MMA-vechter Heather Hardy, die zelf een sportschool heeft in de stad New York zegt: "Ze hebben ons weer gesloten! Sportscholen zijn voor onbepaalde tijd gesloten in NYC."

Een aantal gyms gaat dan ook over naar betaalde online lessen, zo ook Hardy die voor $15 per sessie les geeft. Dinsdag maakte minister president Rutte bekend dat groepen van meer dan 6 mensen thuis uit den boze is. sportscholen blijven in Nederland vooralsnog buiten schot na in het voorjaar lage tijd gesloten te zijn geweest.

[wpViralQuiz id=36567]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws