Titelgevecht: Alicia Holzken treft Xenia Jorneac in Denemarken Nieuws
Nieuws

Titelgevecht: Alicia Holzken treft Xenia Jorneac in Denemarken

Titelgevecht: Alicia Holzken treft Xenia Jorneac in Denemarken
Titelgevecht: Alicia Holzken treft Xenia Jorneac in Denemarken

Er staat veel op het spel wanneer Alicia Holzken (4-0) en Xenia Jorneac (10-3, 3 KOs) de ring ingaan op Quaestor Fight Night in Aabenraa op 4 juli.

De winnaar van het gevecht zal zowel de vacante Global Boxing Union Female World Flyweight Title als de vacante Women's International Boxing Federation World Flyweight Title op haar naam schrijven.

Terwijl Alicia Holzken haar vijfde gevecht als professional vecht, wordt ze geconfronteerd met een meer ervaren tegenstander in Xenia Jorneac. Een tegenstander die twee titelgevechten in haar carrière heeft gevochten.

Ervaren tegenstander

"Xenia Jorneac vocht tegen Dina Thorslund en ik denk dat ze een stoer meisje is. Ze ging tien keer met Dina mee, dus het is geen meisje dat je gemakkelijk kunt uitschakelen. Het zal hard werken zijn, ik denk dat ze tot nu toe mijn sterkste tegenstander is, "zegt Holzken over haar Roemeense tegenstander.

ZIE OOK>> Alicia Holzken ik pak die wereldtitels

Het is pas drie maanden geleden dat de Nederlandse bokser de intercontinentale gordels won in de twee federaties, maar Holzken neemt niets als vanzelfsprekend aan. "Ik verwacht tien harde rondes en dan zullen we gewoon moeten zien hoe het gaat. Ik beschouw mezelf niet als de favoriet, maar ik probeer het te zijn, zegt Holzken.

"Mijn vader en ik werken hard en gaan voor de overwinning. Ik wil beide titels!"

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws