Bokser Alicia Holzken: 'Ik pak die wereldtitels' (video) Nieuws
Nieuws

Bokser Alicia Holzken: 'Ik pak die wereldtitels' (video)

Bokser Alicia Holzken: 'Ik pak die wereldtitels' (video)

Ze is een van de grootste bokstalenten in Nederland, Alicia Holzken. Op 4 juli vecht zij voor twee wereldtitels in Denemarken.

Wij zochten Alicia op in de sportschool van haar vader Paul Holzken in Eindhoven. Samen met bokspromotor de Deense succesvolle zakenman Svend Rasmussen van Q Pro Boxing, vertelde Alicia over haar plannen en die van Q Pro Boxing.

"Er staan grootse dingen te gebeuren zegt Rasmussen, wij zijn van plan ook in Nederland een aantal boks events per jaar te gaan organiseren. Alicia zaal daar het boegbeeld van zijn. Zij vecht 4 juli voor twee wereldtitels en wij zijn er zeker van dat zij gaat winnen," zegt Rasmussen. De uitzending van het gevecht zal van Nederlands commentaar worden voorzien.

Talenten ontwikkelen

De organisatie van Rasmussen pakt het professioneel aan, zo rekruteren zij amateur boksers met talent om deze naar de prof's te helpen. "Dit is met Alicia ook zo gegaan, wij bouwen pro boksers op vanaf de grond, dus mochten er boksers zijn in Nederland die door willen groeien contact ons, "vervolgt Rasmussen.

ZIE OOK >> Alicia Holzken vecht voor twee wereldtitels

Tijdens het interview werd ook verteld dat de huidige Gym van Paul Holzken als uitvalbasis zal dienen voor de expansie van Q Pro. "De naam wordt omgetoverd zodat het duidelijk is wie wij zijn er waar wij voor staan." Over het aankomende gevecht is Alicia duidelijk, "ik kom naar huis met die titels, ik ga voor niets minder. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws