Tiet voor wat anders! UFC Vechtster trucje met borsten | video Nieuws
Nieuws

Tiet voor wat anders! UFC Vechtster trucje met borsten | video

Tiet voor wat anders! UFC Vechtster trucje met borsten | video

MMA-vechter Tabatha Ricci (27) gaf haar volgers op Instagram een ​​kleine demonstratie van haar kracht. Een meloen gekneld tussen haar arm en borst kwam er niet goed vanaf.

In een korte videoclip staat de Braziliaanse UFC-vechter uit Sao Paulo, op het strand in een knalrode bikini. Daar verplettert ze gemakkelijk een watermeloen tussen haar rechterborst en rechterarm!

Geen schijn van kans

Ze reageerde alleen koeltjes op de indrukwekkende actie met een korte opmerking: "Let's eat". De mixed martial arts vechter ondertitelde de video, "Baby watermelon for a baby shark", een knipoog naar haar bijnaam, "Baby Shark".

De meeste van haar ongeveer 128.000 Instagram-fans waren super enthousiast. Men schreef: “Wauw, wat een kracht! Als dat gebeurt met een watermeloen, stel je dan voor dat hij dezelfde kracht uitoefent op het hoofd van een tegenstander." Een ander antwoordde: "Ze zou geen schijn van kans maken!"

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws