'Gatver!' Vrouw Facebook baas gruwelt van UFC vechters | video Nieuws
Nieuws

'Gatver!' Vrouw Facebook baas gruwelt van UFC vechters | video

'Gatver!' Vrouw Facebook baas gruwelt van UFC vechters | video

Priscilla Chan de vrouw van Facebook oprichter Mark Zuckerberg beleefde een aantal angstige momenten gisteren tijdens UFC-Vegas 61. Terwijl zij naar de vechters keek leek zij niet erg te genieten.

Het UFC-Vegas event van afgelopen nacht was er niet een wat de fans gewend zijn. Sterker nog behalve enkele geselecteerde personen waaronder Facebook oprichter Mark Zuckerberg en diens vrouw Priscilla. Ook de pers was niet gewenst en dat kreeg nogal wat kritiek.

Niet kijken

Terwijl Chan met haar man naar de gevechten keek deed zij veelal de handen voor haar ogen. De aanblik van de bloederige gevechten leken iets te heftig. Man Mark daarentegen die zelf aan MMA-training doet kon het wel waarderen sprong van zijn stoel.

UFC Baas Dana White hield lang geheim waarom het event zo besloten was. Toen bekend werd waarom waren de kritieken niet van de lucht, waaronder die van UFC vechters en fans.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws