TEGENSTANDER UFC'S CONOR MCGREGOR: 'Ik wilde niet tegen hem vechten' Nieuws
Nieuws

TEGENSTANDER UFC'S CONOR MCGREGOR: 'Ik wilde niet tegen hem vechten'

TEGENSTANDER UFC'S CONOR MCGREGOR: 'Ik wilde niet tegen hem vechten'
TEGENSTANDER UFC'S CONOR MCGREGOR: 'Ik wilde niet tegen hem vechten'

Donald Cerrone wilde begin dit jaar niet vechten met Conor McGregor zo zegt hijzelf.

Cerrone, die zal terugkeren naar actie tegen Anthony Pettis bij UFC 249 op 9 mei, vertelde ESPN dat hij twee dagen voor het gevecht van 18 januari wist dat hij eigenlijk niet wilde vechten.

Begrijp er geen kloten van

"Nee, ik voelde me niet (goed). Donald kwam opdagen, Cowboy was er niet. De verkeerde man kwam opdagen, 'zei Cerrone. "Ik kon niet aan de slag, ik kon mezelf niet opladen. Ik wilde daar niet zijn. Grootste gevecht, alle aandacht, mijn tijd om te schitteren en ik wilde daar niet zijn. Het was gek, man."

Zelfs met 34 UFC- gevechten op zijn naam, heeft Cerrone niet de consistentie kunnen vinden die hij van gevecht tot gevecht wenst. Hoewel 'Cowboy' een van de populairste vechters van de UFC is.

Ik wil liever niet

"Ik weet niet waarom, ik weet niet hoe, ik weet niet hoe ik dat moet veranderen. Het is klote, man. Soms kom ik opdagen en ben ik opgewonden, klaar om te gaan. Soms kom ik daar en [ik heb zoiets van], ‘Ik wil hier niet eens zijn.’

Donald Cerrone staat bekend als een notoir langzame starter tijdens zijn carrière als mixed martial arts. Bij UFC 246 heeft Conor McGregor hem nooit de kans gegeven om te herstellen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws