UFC vechters McGregor en Cerrone 'dikke vrienden' na gevecht Nieuws
Nieuws

UFC vechters McGregor en Cerrone 'dikke vrienden' na gevecht

UFC vechters McGregor en Cerrone 'dikke vrienden' na gevecht
UFC vechters McGregor en Cerrone 'dikke vrienden' na gevecht

Donald Cerrone zeg dat het moeilijk is om geen vrienden te zijn met Conor McGregor.

Cerrone kreeg een barrage vol met schouderaanvallen van Conor McGregor te verduren tijdens hun gevecht, wat werd afgesloten met een een brute afstraffing op de grond. Maar dat heeft de UFC-veteraan er niet van weerhouden zijn UFC 246-tegenstander te respecteren.

In het kaskraker main event op zaterdag 18 januari, maakte McGregor zijn langverwachte terugkeer naar de UFC in zijn wedstrijd tegen Cerrone. Het gevecht was klaarblijkelijk al klaar voordat zodra het begon, toen de Ier Cerrone door TKO in slechts 40 seconden van de eerste ronde het nakijken gaf.

Veel respect

Na het gevecht toonde McGregor veel respect aan Cerrone en omhelsde diens oma in de MMA-kooi. De vrouw die sinds kinds af voor Cerrone zorgt staat hoog aangeschreven bij McGregor, "zij is een held en een redder'" zei de Ier. "Ik heb alle respect voor deze grote dame. " De woorden van Mc Gregor raakte ook Cerrone.

Op zijn Instagram-verhaal reageerde Cerrone op de vraag van een fan: "Ben je nu vrienden met McGregor?" Cerrone antwoordde: "Na zo'n eerbetoon is het moeilijk om dat niet te zijn." De twee toonden voor het gevecht al respect naar elkaar, (?) Cerrone nam het zelfs voor de Ier op toen een "lummel" van een journalist maar bleef doorvragen over de rechtszaken waar McGregor zich in bevindt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws