Team Tavares reageert op afgelaste partij tegen Ismael Lazaar Nieuws
Nieuws

Team Tavares reageert op afgelaste partij tegen Ismael Lazaar

Team Tavares reageert op afgelaste partij tegen Ismael Lazaar

De geplande partij tussen Luis Tavares vs Ismael Lazaar op 17 februari zal geen doorgang vinden.

Zo begint het Statement van Team Tavares op Facebook over de afgelasting van de partij tussen Ismael Lazaar en Luis Tavares: "Aan team Tavares is door Enfusion medegedeeld dat Ismael Lazaar niet in ring kan verschijnen. Het is aan Lazaar en betrokkenen om over de inhoud daarvan verder mededelingen te doen. Het moge duidelijk zijn dat na alle inzet de teleurstelling heel erg groot is."

Alleen vechters met een geloofwaardig fight record

"Dit is ons donderdagavond medegedeeld. Er heeft kort overleg plaatsgevonden over eventuele vervanging. Ons team is van mening dat een eventuele vervanging waardig moet zijn aan de positie van Luis als regerend Wereldkampioen. Dat betekend dat we alleen willen vechten op dit moment tegen vechters met een geloofwaardig fight record. Helaas bleken die op zo n korte termijn niet in staat om in te vallen."

Keyboard warriors

"Inmiddels staan er enkele keyboard warriors op, die op social media trachten mee te liften op de naam en de status van Luis en misbruik te maken van een situatie die louter verliezers kent. Deze mensen willen we verder geen podium geven omdat dit in onze ogen onbeduidende voetsoldaten zijn. Als ze aansprekende resultaten hebben geboekt , vernemen we graag nader van hen. "

Dat de teleurstelling groot is mag duidelijk zijn, niet alleen bij Team Tavares maar ook voor de fans van beide vechters.

Team Tavares reageert op afgelaste partij tegen Ismael Lazaar
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws