'Sukkel': McGregor hekelt Mayweather in Jake Paul affaire - Vechtsport Info
Home / Nieuws / ‘Sukkel’: McGregor hekelt Mayweather in Jake Paul affaire

‘Sukkel’: McGregor hekelt Mayweather in Jake Paul affaire

Conor McGregor heeft geen goed woord over voor zijn voormalige boksrivaal Floyd Mayweather. Deze raakte in een stevige confrontatie gisteren met YouTube ster Jake Paul die er met de pet van de bokslegende vandoor ging, maar flinke klappen kreeg van de bodyguards van Mayweather.

Na de persconferentie tussen Mayweather en de broer van Jake, Logan ging het mis. Jake besloot de bokslegende uit te dagen door voor het te gaan en vervolgens diens pet van het hoofd te rukken het op een lopen te zetten. Echter kreeg Jake een paar rake klappen van een van de bodyguards van Mayweather, gevoel een dik oog en een losse tand.

UFC-ster McGregor die in 2017 tegen Mayweather de boksring in ging voor een cross-over gevecht welke de 140 miljoen aan inkomsten oversteeg, neemt zijn voormalig rivaal flink op de korrel voor zijn sukkelige gedrag. ,,Prof tot prof, het is gênant”, schreef McGregor. ,,Mayweather zal niet eens $ 10 miljoen krijgen voor dit gevecht en hij weet het. Het is al een keer geannuleerd. De wereld kijkt ernaar op Twitter.”

Schande

Van prof tot prof, het is gênant”, schreef McGregor. (Mayweather) krijgt geen($ 10 miljoen) voor dit gevecht en hij weet het. Het was al een keer geannuleerd. De wereld bekijkt dit op Twitter, wat een schande. ” Ook zegt McGregor die van Mayweather verloor destijds dat Mayweather Logan dankbaar moet zijn.

,,Paul (Jake. red.) dook weg, vocht niet één keer terug, en Floyd rent nog steeds rond als de stoere vent”, schreef McGregor. ,,De jongen heeft zojuist Floyd uit een diepe put situatie getrokken. Hij zou hem moeten bedanken.”

Bekijk ook

Rico KO’t Jamal! OORLOG IN DE RING

Rico Verhoeven heeft zijn Glory wereldtitel veilig gesteld,

KO! Gökhan Saki trapt James McSweeney naar verlies

Legende Saki lag flink onder vuur door McSweeney

Wraak voor Badr! Plazibat MEPT Adegbuyi ‘KO’ in verhit gevecht

In de eerste ronde liep Adegbuyi tegen een rechterhoek aan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page