'Stuk stront'! Oud-rivaal hoopt op nederlaag Belfort tegen Holyfield Nieuws
Nieuws

'Stuk stront'! Oud-rivaal hoopt op nederlaag Belfort tegen Holyfield

'Stuk stront'! Oud-rivaal hoopt op nederlaag Belfort tegen Holyfield

Michael Bisping, UFC-legende en commentator hoopt dat Evander Holyfield 'stuk stront' Vitor Belfort kapot slaat. ,,Daar zou ik veel plezier in hebben", zegt Bisping in zij Podcast. Bisping leed in 2013 een knock-out verlies tegen Belfort. Wat er toe leidde dat Bisping bijna blind werd aan een oog en een los netvlies overhield.

Voormalig UFC middengewicht kampioen Bisping zou niets liever willen dan Holyfield (58) zijn rivaal Belfort zaterdagavond tot een bloedende pulp slaat. Holyfield en Belfort zullen op 11 september te zien zijn in een bokswedstrijd in het Hard Rock Seminole in Hollywood, Florida.

Het gevecht markeert het eerste gevecht van Holyfield sinds mei 2011, waar hij Brian Nielsen versloeg door middel van TKO. Belfort nam voor het laatst deel aan vechtsporten in 2018, waar hij een KO-verlies leed tegen Lyoto Machida tijdens UFC 244. En als het aan Bisping ligt verliest Belfort nu weer.

Bijna blind

,,Ik hoop dat Evander Holyfield hem verslaat", zei Bisping op zijn Believe You Me-podcast. ,,Dat is alles wat ik ga zeggen. Holyfield is een grote kerel… ik fucking hoop dat hij Belfort verslaat. Ik zou daar veel plezier in hebben", zei Bisping.

,,Het kan me niet schelen wat je zegt, hij was aan de drank en hij versloeg me eerlijk en vierkant. Tegen alle anderen die mij in het verleden verslagen koester ik geen wrok. Ik wens ze het allerbeste. Maar Belfort is gewoon een stuk stront. Ik geef er geen fuck om… ik hoop dat Evander hem verslaat."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws