Stefan Struve overtuigd van winst bij UFC 254 zaterdag Nieuws
Nieuws

Stefan Struve overtuigd van winst bij UFC 254 zaterdag

Stefan Struve overtuigd van winst bij UFC 254 zaterdag
Stefan Struve overtuigd van winst bij UFC 254 zaterdag

De zwaargewicht veteraan Stefan Struve voelt zich zelfverzekerd over zijn match met Tai Tuivasa tijdens UFC 254 op zaterdag.

Tijdens het media moment voorafgaande aan het UFC 254: Khabib vs Gaethje event sprak de boomlange Nederlander zijn vertrouwen uit over zijn match tegen de Australiër Tai Tuivasa. Struve zegt Taivusa te gaan verslaan.

"Hij is een opwindende vechter, hij brengt altijd iets naar de tafel dat niet veel mensen hebben, en dat is de persoonlijkheid van zijn vechtstijl", vertelde Struve aan verslaggevers, toen hem werd gevraagd naar zijn tegenstander. Struve heeft een record van 29-12 MMA, 13-10 UFC.

Ik moet kunnen winnen

Tuivasa heeft momenteel een verlies reeks van drie gevechten achter zijn naam, wat een einde maakte aan zijn ongeslagen run als professionele vechter. Toch begrijpt Struve wat dit kan doen met een vechter, maar blikt vooruit en ziet de winst al voor zich.

"Ik denk dat het een goede match voor mij is. Als ik vecht zoals ik zou moeten vechten en zoals ik tegen Rothwell vocht, want vóór de lage stoten kreeg hij geen enkele kans, als ik weer zo vecht, raakt Tuivasa mij ook niet aan. En iedereen is het erover eens, als ik hem neerhaal, wordt het een slechte nacht voor hem. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws